banner198

Ercan Şeker Ajans Habertürk Muhabiri oldu

Gazetemiz sahibi Ercan Şeker Ajans Habertürk Muhabiri oldu.

Ercan Şeker Ajans Habertürk Muhabiri oldu
banner145

Gazetemiz sahibi Ercan Şeker Ajans Habertürk Muhabiri oldu.

Yaklaşık iki yıldır sizlere kaliteli haber sunmanın peşinde olan Çankırı Postası gerek yazılı gerekse görüntülü haberlerle Çankırı Gündemini sıklıkla belirleyen isimlerin başında geliyor.

Tüm Türkiye “Apo’ya Arkadaş” geldiğini bizden öğrendi!

Yaptığımız bir çok haber sadece yerelde kalmadı ve Ulusal gazete ve televizyonlarda da yayımlandı. Bunların başında dönemin Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in Karatekin Üniversitesi'nin akademik yılı açılış töreni için geldiği Çankırı’da Ercan Şeker’in kendisine yönelttiği Abdullah Öcalan’a arkadaş mı geliyor sorusuna verdiği cevaptı. Abdullah Öcalan’ın yanına başka mahkumlar getirileceğini düşündüklerini ilk defa Ercan Şeker’e açıklayan Şahin’in bu demeci bir anda ulusal haber kanallarının ana gündeminde günlerce birinci haber olarak yer buldu.  

Tüm Türkiye terörist başı Abdullah Öcalan’a yattığı İmralı adasına başka mahkumların geleceğini bizden öğrendiği gibi, son olarak Atkaracalar Üyük köyünde çektiğimiz dolu yağışı görüntüleri başta Star TV Anahaber bülteni olmak üzere bir çok kanalda yayınlanan haberlerimiz arasında yer aldı.

Sözün kısası bundan sonraki özel haberlerimizi Ajans Habertük başta olmak üzere Habertük gazetesi ve Habertük televizyonunda bulabileceksiniz.

Bizi izlemeye devam edin…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER