banner198

Erdoğan,İktidar ve yandaşlarının en iyi bildiği iş ihalecilik

Çankırı Demokrat Parti İl Yönetimi ve başkanlık divanı görev dağılımı yapıldı.

Erdoğan,İktidar ve yandaşlarının en iyi bildiği iş ihalecilik
banner145

Demokrat Parti İl Başkanı Av. Dilaver Erdoğan, “İktidar ve yandaşlarının en iyi bildiği iş ihaleciliktir” dedi.

DP Genel Merkezince Şubat ayı içerisinde Çankırı İl başkanı olarak ataması yapılan Av Dilaver Erdoğan başkanlığındaki DP’de görev dağılımı yapıldı.

Yönetim olarak iktidarın doğru yaptıkları işlerin yanında olacaklarını Milletin zararına olan eylem ve işlemlerine karşı bir bütün olarak karşısında duracaklarını belirten Demokrat Parti İl Başkanı Av. Dilaver Erdoğan, halkın istek ve ihtiyaçlarını her platformda dile getirmeyi halka karşı büyük bir sorumluluk olarak kabul edeceklerini söyledi.

Çankırı’da hayvancılık, tarım bitmiştir diyen Av Dilaver Erdoğan, “Var olan sanayi can çekiştirmekte olup esnaf zor durumdadır. İşsizlik hat safa da olup insanlar bunalım geçirmektedir. Şehrimizde dört aylık geçici bir iş için yüzlerce kişi başvuruyor. Yalnız başvuranların çok cüzi bir kısmı uzun bir süre Devletten iş talep etmemek şartıyla işe alınmaktadır. Bu durum şehrimiz için ve özellikle Ülkemiz için kötü bir durumdur” diye konuştu.

İlimizde eğitim seviyesinin düştüğünü, üniversiteyi kazanan iller sıralamasında son sıralara gerilediğimizi belirten Erdoğan, “İktidar ve yandaşlarının en iyi bildiği iş ihale işi olup, Çankırı’da ihalelere katılma yeterliliğine sahip yerli firmalar davet edilmeyerek haksız rekabet oluşturulmakta bu durum şehrimizde ki iş adamının gelişmesini ve rekabet gücünü azaltmaktadır” dedi.  

Demokrat Parti İl Yönetimi olarak Adalet Partisi, Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin değişik kademelerinde yönetici, sade bir üye, gerekse gönüldaş olarak bulunan tüm partilileri tekrar DEMOKRAT PARTİ çatısı altında toplanmaya davet eden Erdoğan, ” birlik beraberlik içerisinde tarihteki altın eserlere yeniden büyük eserler katmak için çalışıyoruz” dedi.

Demokrat Parti İl Yönetimi ve Başkanlık Divanı şu isimlerden oluştu;

Başkan: Av Dilaver Erdoğan

Yönetim Kurulu: Osman Yıldız (Teşkilat Başkanı),  Muammer Oruç (Yerel Yönetimden Sorumlu İl Başkan Yrd.), Abdullah Doğan (Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yrd.), Numan Koç ( Basın ve Propaganda Sorumlu İl Başkan Yrd.) Aydın Sarı ( Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yrd.), Tuğrul Akdoğan (Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yrd.), Av. Yasemin Öğüt ( Kadınlardan Sorumlu İl Başkan Yrd.), Mehmet Kendir (Muhasip) Mehmet Savaş( İl Sekreteri)

Yönetim Kurulu Üyeleri: Necdet Bağlar, Abdulkadir Bıyıklı, Muzaffer Codura, Av. Mustafa Yaşar, Mehmet Demir, Veli Şekerci, Av. Ersen Küçükbabuccu, Ahmet Atıcı, Şima Dede, Hüseyin Erbil, Önder Batmaz, Yaşar Koç, İbrahim Türkmen, İrfan Mazlum, Hüseyin Aksoy, Satılmış Yazıhan, Ali Taşçı, Hasan Karabekiroğlu, Mustafa Güngör, Hasan Demir, Zeki Gümüş, Satılmış Çağlar, Cahit Gökmen, Sadık Dede, Ahmet Topal, Osman Mucur, Mustafa Şimşek, Şuayip Mermer, Nihat okçu, Hüseyin Harmancı ve Ömer Ümit.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER