banner306
banner198

FIRINLARA ŞAFAK OPERASYONU

Çankırı Belediyesi Zabıta Ekipleri, ekmek fırınlarına şafak operasyonu gerçekleştirdi

FIRINLARA ŞAFAK OPERASYONU
banner145

Çankırı Belediyesi Zabıta Ekipleri, ekmek fırınlarına şafak operasyonu gerçekleştirdi.

 

Ekmek fırınlarında yapılan denetimlerde, eksik görülen konular ile ilgili olarak işyeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulunulduğu ve bazı fırınlara da eksik gramaj nedeni ile cezai işlemler uygulandığı belirtildi.

 

Zabıta Müdür Vekili Ali Yurttaş, fırınların sürekli olarak denetlendiğini belirterek, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin fırın denetimleri sırasında fırınların temizliklerini, çalışanların kılık kıyafetleri ve sağlık karneleri, çalışma ruhsatları ile odanın belirlemiş olduğu 300 gram olması gereken ekmeklerin gramaj kontrollerini yaptığını anlattı.

 

Denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdür Vekili Ali Yurttaş “Biz Çankırı Belediyesi olarak halkımızın sağlığını ilgilendiren konularda kesinlikle taviz vermiyoruz. Halk sağlığı çok önemli. O yüzden hedefimiz, esnafı cezalandırmak değil. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı bu konularda bilinçlendirmek, yaşanan aksaklıklara da çözüm üretmektir. Bundan böylede halk sağlığını tehdit eden unsurların önüne geçmek için denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304