banner198

FLAŞ... FLAŞ... Türkiyede bir ilk yaşanacak!

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri bu gece yaptıkları toplantı sonrası kulübün şirketleşmesi konusunda karar aldılar!

FLAŞ... FLAŞ... Türkiyede bir ilk yaşanacak!
banner145

Vedat Beki bildiriyor...
Çankırı Belediyespor ile ilgili spor kamuoyunun beklediği karar nihayet bu gece geç saatlerde ortaya çıktı! Belediye Başkanı İrfan Dinç ile AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin geç saatlerde bir araya gelerek Çankırı Belediyespor'un şirketleşmesi konusunda tam bir karara vardıkları öğrenildi.

Toplantı sonrası Sevda Karaali Şireci'yi arayan Başkan Dinç "Biz burada arkadaşlarla birlikte sizin teklifinizi oyladık ve kulübün şirketleşmesi kararını aldık! Bunu sizlere bildiriyorum!" dedi.

Sevda Karaali Şireci ile yaptığım görüşmede "Belediye Başkanının meclis üyeleriyle birlikte böyle bir karar alması beni fazlasıyla mutlu etti. Çankırı Belediyespor'u bundan böyle parlak günler bekliyor! Yarın Çankırı'da Belediye Başkanımız İrfan Dinç'le yapacağım görüşme sonrası, acil eylem planımızı devreye sokarak çalışmalara başlayacağız. Başta sporseverler olmak üzere alınan kararın Çankırılılara ve Çankırı'ya hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başta Belediye Başkanı İrfan Dinç ve AK Parti Belediye Meclis üyelerinin Çankırı Belediyespor ile ilgili olarak almış oldukları "şirketleşme" kararının kulübe ve Çankırı'ya büyük faydalar sağlayacağını düşünüyoruz. Bununla birlikte Çankırı Belediyespor'un şirketleşmesi ile birlikte Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde bugün için kulüp başkanlığı görevini yürüten ilk kadın Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER