banner198

Futbol dünyasına farklı görüntüler Çankırıdan gidiyor...

Bugsaşspor karşısında elde edilen galibiyet sonrası teknik heyeti ve futbolcuları kutlamak için soyunma odasına giren Başkan Şireciyi karşılarında gören futbolcular şaşkınlık yaşadı!

Futbol dünyasına farklı görüntüler Çankırıdan gidiyor...
banner145

Bugsaşspor maçı sonrası Sevda Karaali Şireci'yi soyunma odasında karşılarında görünce futbolcular ne yapacaklarını şaşırdı...

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, takımın, sahasında BUGSAŞ Spor’u 1-0 yenmesinin ardından, futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Biten maçın sonrasında galibiyet sevincini futbolcu ve teknik ekiple paylaşmak isteyen Başkan Şireci, soyunma odasına giderek, Teknik Direktör Fahir Genç’i ve futbolcuları tebrik etti.

 

Soyunma odasına girişiyle ilgili olarak Çankırı Postası'na konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci "Ben soyunma odasına girdikten sonra kimin çıplak kimin giyinik olduğunu farketmedim bile! Kadın-erkek ayrımının orada olduğunu düşünmüyorum. Futbolcularımız ve teknik kadro büyük bir başarıya imza atmışlardı. Akıtılan terleri orada solumak için soyunma odasına indim. Futbolcumuz Zafer'i öperek kutlamak istedim. O da terli olduğunu söyledi. Ben de o teri bizim için akıttın diyerek kucakladım. Çankırı Belediyespor her geçen gün adım adım kendini kabul ettirmeye başlıyor. Önümüzdeki günler ve aylarda Çankırı ve Çankırılı takımıyla çok daha fazla gurur duyacak." dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER