banner306
banner198

Futbol Turnuvası tamamlandı

Çankırı Gençlik Derneği 2. Futbol Turnuvası grup maçları tamamlandı.

Futbol Turnuvası tamamlandı
banner145

Çankırı Gençlik Derneği 2. Futbol Turnuvası’nda grup maçları 3. hafta müsabakalarının oynanması ile tamamlandı.

 

Keçiören Sanatoryum’da Fatih Terim Parkı içerisindeki halı sahalarda 3 haftadır devam eden turnuvada 4’er takımlı 8 farklı grupta mücadele eden 32 takımdan oynadıkları grup maçlarında puan sıralamasında ilk 2 sırada yer almayı başaran takımlar ilk 16’ya yükselme şansını yakaladılar. Grup maçlarını 3. ve 4. sırada tamamlayan 16 takım ise 20 Mayıs 2011 Cuma günü 18.30’da Altınpark’ta düzenlenecek olan ödül töreni ve gençlik gecesinde buluşmak üzere turnuvaya veda ettiler.

 

2 ayrı sahada aynı anda oynanan maçlar gün sonuna kadar devam etti. Gün sonunda 32 takım da maçlarını tamamlamış oldu.  Maçların yağmurlu bir havada oynanmasına rağmen Çankırılılar takımlarını desteklemek için turnuva alanında takımlarının yanlarında oldular.

 

Tüm maçlar öncesinde geçtiğimiz gün Hakkari'de yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Çankırı Orta Kanlıca nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Metehan Alpkaya için saygı duruşunda bulunuldu.

 

3. hafta maçlarında en farklı skoru Göllüce Gençlik’i 9 – 0 mağlup eden Karaağaç Gençlik elde ederken, en gollü maç İnandık Gençlik ile Atkaracalar Gençlik arasında oynanan ve 5-5 sonuçlanan maç oldu. Toplam 96 golün atıldığı maçlarda, haftanın en çok golünü atan oyuncu Göllüce Gençlik ağlarını 7 kez havalandıran, Karaağaç Gençlik’ten Savaş Er oldu.

 

Yumaklı Köyü Dernek Başkanı Fazlı Mandacı Çankırı Gençlik Derneği Yönetim Kurulu adına başkan Bayram Polat’a Yumaklı’nın koyununu temsilen maket bir koç hediye etti. Yumaklı Dernek Başkanı Fazlı Mandacı “hemşerilerimizin, özellikle gençlerimizin bir araya gelmesi adına oldukça güzel bir etkinlik oldu. Takım olarak gruptan çıkamayarak elenmemize rağmen oldukça keyif aldığımız, Çankırı Gençlik Derneği’nin organizasyonundan ve gösterdikleri ilgiden memnun olarak ayrıldığımız bir turnuva oldu. Tüm köylülerimizle birlikte köylümüz THM Sanatçısı Sevgi Petek’in de sahne alacağı ödül törenine de gelerek oradaki coşkulu havayı da teneffüs etmek istiyoruz.” Dedi.

 

Turnuva hakkında değerlendirmede bulunan Çankırı Gençlik Derneği Genel Sekreteri Fatih Bayram “ Birlik bereberlik ve dayanışma duygularının üst düzey yaşandığı bu güzel turnuva ile hemşerilerimizi ve gençlerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çankırı Gençlik Derneği olarak Mart ayı başından bu yana turnuva organizasyonunun koşuşturması içerisindeyiz.  19 Mayıs günü oynanacak final maçına kadar aynı yoğunluğumuz devam edecek. Turnuvada 3 haftayı geride bıraktık. Dostluk ve centilmenlik içerisinde mücadele eden tüm takımlarımıza ve takımlarını yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayarak ilk 16’ya yükselme başarısı gösteren takımlar arasında hafta içinde eleme maçları için kuralar çekilecek. Çekilecek kuralarda grubunu 1. Sırada tamamlayan takımlar diğer grupları 2. sırada tamamlayan takımlardan birisi ile eşleşecekler. Eleme maçları 1 Mayıs Pazar günü 14.00’da Keçiören Sanatoryum’da oynanacak maçlarla devam edecek.  8 Mayıs Pazar ve 15 Mayıs Pazar günleri oynanacak eleme maçlarının ardından 19 Mayıs Perşembe günü final maçları oynanacak. Final maçları öncesinde ise Çankırılı işadamı, bürokrat, siyasetçi ve sanatçılardan oluşan “Çankırılı Ünlüler Gösteri Maçı “ oynanacak. 20 Mayıs Cuma 18.30’da Altınpark Anfa B Salonu’nda Çankırılı Sanatçılar Sevgi Petek ve Nuri Özkan’ın sahne alacağı “Ödül Töreni ve Çankırı Gençlik Gecesi” yapılacak.

 

3. Hafta Maç Sonuçları;

1 Nolu Saha

Gökçeören Gençlik – Dumanlı Gençlik : 0-3

İnandık Gençlik – Atkaracalar Gençlik : 5-5

Gümerdiğin Gençlik – Karatepe Gençlik : 3-0

Yumaklı Gençlik – Küçükyakalı Gençlik : 3-5

Akçaören Gençlik – Sancar Gençlik : 1-6

Aşağıayva Gençik – Kadıözü Gençlik : 0-7

Doğanlar Gençlik – Aliözü Gençlik : 1-4

Kısaç Gençlik – Şıhdoğan Gençlik : 2-2

 

2 Nolu Saha

Yuva Gençlik – Bademçay Gençlik : 4-0

Sarıkaya Gençlik – Elmalık Gençlik : 2-3

Özlü Gençlik – Katem Gençlik : 4-1

Poyraz Gençlik – Buğurören Gençlik : 6-1

Orta Gençlik – Davutlar Gençlik : 3-4

Çama Gençlik – Saçak Gençlik : 4-2

Saray Gençlik – Kırsakal Gençlik : 3-3

Göllüce Gençlik – Karaağaç Gençlik : 0-9

 

İLK 16’YA YÜKSELME BAŞARISI GÖSTEREN TAKIMLAR; Küçükyakalı Gençlik, Poyraz Gençlik, Kısaç Gençlik, Karaağaç Gençlik, Sancar Gençlik, Akçaören Gençlik, Elmalık Gençlik, Sarıkaya Gençlik, Aliözü Gençlik, Kırsakal Gençlik, Çama Gençlik, Kadıözü Gençlik, Dumanlı Gençlik, Yuva Gençlik, Özlü Gençlik, Gümerdiğin Gençlik. Sıralama grup sırasına göre yapılmıştır.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304