banner198

Galibiyet istiyorsak takımımızı tribünde desteklemeliyiz...

Geçtiğimiz haftayı Kırşehir deplasmanında elde edilen galibiyetle kapayan Çankırı Belediyespor, bugün grubun yeni liderini devirme düşüncesinde.

Galibiyet istiyorsak takımımızı tribünde desteklemeliyiz...
banner145

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde lig lideri olarak konuk ettiği Şekerspor’u 2-1 mağlup eden Çorumspor lider olarak ilk maçına bugün şehrimizde çıkacak. Güçlü rakibinden üç puanı alarak, liderlik koltuğuna da yerleşen Çorumspor dünü hafif bir çalışma yaparak Çankırı Belediyespor maçına hazırlandı.

Dün Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında 13.30’da yapılan antrenmanda Ali Cemal soğuk algınlığı sebebiyle düz koşu yaparak çalışmayı tamamladı.

Teknik direktör Cevdet Uzunköprü ve yardımcı hocaların yönetiminde başlayan antrenmana kırmızı-siyahlılar hafif tempoda düz koşu yaparak başladı. Yaklaşık 10 dakika yapılan düz koşunun ardından sahada üç gruba ayrılan futbolcular 5-2 çalışmasına geçerek antrenmanı sürdürdüler. 5-2 çalışması esnasında Tokatspor maçında ayağına aldığı darbeyle sakatlanan Uğurtan antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.


Etimesgut Şekerspor maçında ilk onbirde yer alan futbolcular 5-2 çalışması ardında yaptıkları açma-germe hareketi sonunda soyunma odalarının yolunu tuttular. Etimesgut Şekerspor maçında oynamayan futbolcular kale arkasında hafif bir çabuk-kuvvet çalışmasının ardından yarı sahada çift kale çalışması yaparak antrenmanı bitirdiler. Çorumspor’un maça Uğurtan ve Ali Cemal’den eksik çıkacağı öğrenildi.

Çorumspor dün saat 13.30’da yaptığı ter antrenmanı ile Çankırı maçının hazırlıklarını tamamlayarak. Çankırı’ya geldi ve yerleştiği Büyük Otel’de maç saatini beklemekte..

Çankırı Belediyespor cephesinde durum...
Geçtiğimiz haftayı Kırşehir deplasmanında ortaya vasat bir futbol koymasına karşın, Özgür'ün ayağından kazandığı tek golle 3 puanı alarak ligin 2. periyodunda ilk galibiyeti elde etmesi ile moral bulan takımımızda hesaplar "lideri devirme" üzerine.

Ancak takımdaki eksiklikler de hayli düşündürücü. Geçtiğimiz hafta gördükleri sarı kartlarla "kart cezalısı" durumuna giren ve bu hafta takımda yer alamayacak futbolcular Erol ve Fatih Aktaş. Bildiğiniz gibi kırmızı kart cezalısı Hüseyin ve Ali İşleyen de bu hafta kadroda yoklar. Bu isimlerle birlikte geçen hafta maç kalp krizi sonucu abisinin vefatı ile takımdan izinli olarak ayrılan Muğdat henüz Çankırı'ya dönmedi. Bütün bu eksikliklere karşın takımızın bugün grubun yeni lideri Çorumspor karşısında güzel bir futbol ile galibiyeti kovalayacağını ve sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyoruz.

Takımın teknik patronu M. Fahir Genç gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Pazar günü Kırşehir'de elde ettiğimiz 3 puan, futbolun güzelliğini ortaya koymakta. Kart cezalısı futbolcularımızın çokluğu dezavantaj gibi görünse de, takım kadrosunda bulunan diğer arkadaşlarımızın bu eksikliği fazlasıyla dolduracaklarını düşünüyorum. Grubumuzda üst sıralarda yer alan takımlardan daha iyi futbol oynadığımızı ve 'takım ruhu'na sahip bir gücümüzün olduğunu herkes biliyor. Bugün de kendi seyircimiz önünde yapacağımız 90 dakikalık mücadeleden istediğimiz skoru alarak çıkacağımızı düşünüyorum."

Maçın hakemi Manisa bölgesinden...
İki komşu kent takımının bugün Atatürk Stadında oynanacak maçında Manisa bölgesi hakemlerinden Murat Türker düdük çalacak. Saat 13.30’da başlayacak maçta Murat Türker’in yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Mustafa Erol Ekdal ile Manisa bölgesinden Tunahan Ertem yapacak. İzmir bölgesinden Cemal Güzelaydın da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

TARAFTAR TRİBÜNLERİ DOLDURMALI...
Bugün saat 13.30'da Atatürk Stadında grubun lideri Çorumspor ile yapacağımız karşılaşmada taraftar desteği önemli. Pazar günü kendi evinde zorlu bir sınavdan çıkarak liderlik koltuğuna oturan Çorumspor'u, sahada oynayacağımız güzel futbolla birlikte tribünlerden yapılacak olan "motivasyon" destekli tezahürat ile yenmemiz içten bile değil.

Deplasmanda Kırşehirspor'u tek golle geçen takımımıza hem "teşekkür" hem de "lideri devirme" zevkini yaşatmak için bugün Çankırı Belediyespor'a gönül verenleri Atatürk Stadında "tek bilek tek yürek" görmek istiyoruz. Haydi Çankırı takımından bu desteğini esirgeme...

Hatırlanacağı gibi İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Çorumspor hiç de hak etmediği bir futbol oynayarak 1-0 kazanmıştı. Bu maçın rövanşı niteliğinde olan bugünkü karşılaşmayı kazanarak gruptaki çıkışımızı sürdüreceğimize olan inancımız sonsuz. Başarılar Çankırı Belediyespor...

Grubumuzda bugün oynanacak olan diğer karşılaşmalar şöyle:
Akçaabatspor – Karsspor
Erzurumspor – Kırşehirspor
Ofspor – Buğsaşspor
Tokatspor – Pursaklarspor
E. Şekerspor – T. Karadenizspor

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER