banner198

Galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyoruz...

Geride kalan iki haftayı bir puanla geçen Çankırı Belediyespor, bugün kendi sahasında henüz puanla tanışmamış Kırşehirspor karşısına 3 puan için çıkıyor.

Galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyoruz...
banner145

Bugün saat 16.00’da Çankırı Atatürk Stadında Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor, üç puan hasletini bu maçla sona erdirmek istiyor.

 

Rakip Kırşehirspor da gerek ligde gerekse kupada bu sezon beklediğini henüz bulmuş değil.

 

Sezonun ilk maçında Ankara'da Etimesgut Şekerspor'a 3-0 mağlup olan ve ardından Türkiye Kupasından elenen ve ligin ikinci maçında da sahasında Karsspor'a 2-0 boyun eğen Kırşehirspor, Çankırı Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya hazırlanıyor.

Yeşil beyazlıların Güneykent tesislerindeki hafta içindeki son antrenmana sakatlığını atlatan kaleci Polat dahil tüm futbolcular katıldı.


Yurttaş: Hedefimiz puan ya da puanlar!

Kırşehirspor teknik direktörü Tarık Yurttaş, daha sonra futbolculara dar alanda pas antrenmanı yaptırdı. Çalışmanın son bölümünde ise yarı saha ve tam sahada taktik çalışması yapıldı.

Teknik Direktör Yurttaş, yaptığı açıklamada, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini, Çankırı deplasmanında puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

Sakatlıkların geçmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Yurttaş, “Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Bunu Pursaklarspor ve Karsspor karşısında gördük. Hafta başından bu yana da futbolcularım izin kullanmadan çalışmalara başladılar. Çankırı Belediyespor maçına da iyi hazırlanıyoruz. Pazar günü inşallah puan ya da puanlar alacağız. Alacağımız puanı her şeye rağmen bize inanan ve güvenenlere armağan edeceğiz” diye konuştu.

 

Takım hücum ağırlıklı…

 

Teknik Direktör M. Fahir Genç, çalışmalarda kanatlardan ataklara ve şut çalışmalarına ağırlık verdi. Kadroda değişiklikler yapan Genç, orta sahada hücuma dönük oyuncuları sahaya sürecek. Geçen hafta 2. yarı oyuna dahil olmalarıyla birlikte orta sahayı hareketlendiren oyunculardan Gökhan ve Mehmet'in yanı sıra Görkem'in bu kez ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Ligde ilk hafta Tokatspor'a mağlup olan, ikinci hafta evinde ağırladığı Şekerspor'la da berabere kalan Çankırı Belediyespor, Kırşehirspor maçında 3 puan hedefliyor.

 

Grubumuzdaki diğer maçlar:

16.00 Erzurumspor - Karsspor

16.00 Akçaabat Sebatspor - BUGSAŞ Spor

16.00 Ofspor - Pursaklarspor
16.00 Tokatspor -Trabzon Karadenizspor
16.00 Etimesgut Şekerspor – Çorumspor

 

Çankırı Atatürk Stadında sata 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı canlı olarak haber sitemizden takip edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER