banner198

Gaziler Haftası ve İlköğretim haftası kutlama mesajı

Ak Parti, Çankırı Milletvekili İdris şahin Gaziler haftası ve İlköğretim Haftası sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziler Haftası ve İlköğretim haftası kutlama mesajı
banner145

Ak Parti, Çankırı Milletvekili İdris şahin Gaziler haftası ve İlköğretim Haftası sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

GAZİLER HAFTASI MESAJI

 

Vatanın her karış toprağı bizlere onlardan nasıl emanet ise, onlar da bu toprakların bizlere yüce bir emanetidir. Asil milletimiz için şehitlik ve gazilik, onurların en büyüğü, şereflerin en yücesidir. Vatan topraklarımızı canından aziz bilip, bağımsızlığımızın korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir milletin evlatları olarak, Gaziler Günü'nde büyük bir kıvanç yaşıyoruz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz. Atatürk'e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıldönümü ve Gaziler Günü'nde, Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

 

İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

 

2011–2012 Eğitim-Öğretim yılına, 19 Eylül 2011 tarihinde başlıyoruz. Eğitim-Öğretim hayatına yeni başlayacak öğrencilerimizin, velilerimizin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

 

Vazgeçilmez ve ertelenemez bir süreç olan ‘Eğitim’de, öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve duygusal yönden öğrenim hayatını hazırlamak ve sürdürmek öğretmenlerimiz ve velilerimizin sorumluluğundadır ki, herkesin üstün görev anlayışı ve sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getireceklerine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize en içten sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyor, İlköğretim Haftası ve 2011–2012 eğitim-öğretim yılının ülkemiz ve Çankırı için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Yeni eğitim-öğretim yılının eğitim çalışanları, öğrencilerimiz ve velilerimiz için huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.

                                                         

Av. İdris ŞAHİN

Çankırı Milletvekili

Anayasa Komisyonu Üyesi

Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yrd.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER