banner198

Geleceğin futbol starları yetişiyor

Çankırı Belediyesi Futbol Yaz Okulunun açılışı,Başkan İrfan Dinç ve öğrenci velilerinin katılımıyla Fatih Stadyumunda gerçekleşti.

Geleceğin futbol starları yetişiyor
banner145
 

Çankırı Belediyesi Futbol Yaz Okulunun açılışı, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve öğrenci velilerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde İlimiz Fatih Stadyumunda gerçekleşti.

 

 Açılışa Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Rafet Alemdar ve Mithat Kılıç, Spor Okulları Koordinatörü Mehmet Uzun, Teknik Heyetten Sorumlu Uğur Boduroğlu, Şenol Kıyak, Fahri Aytaç, Kurtuluş Acadağlı, Selçuk Karakaya, öğrenci ve veliler ile basın mensupları katıldı.

 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, açılışta bir konuşma yaptı. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz” diyerek sözlerine başlayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan DinçÇankırı’da hedefimiz farklı branşlarda 10.000 öğrenciye spor yaptırmak ve içlerinden yetenekli olanlarını değerli hocalarımızın tecrübeleriyle tespit edip, ülke sporuna profesyonel anlamda sporcu kazandırmaktır. Bu konu ile ilgili Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve ayrıca sporla alakalı bütün kurum ve kuruluşlarla gerekli istişareleri yaptık. Çankırı’ya bir spor kompleksini kazandırmayı planlıyoruz. Çocuklarımızı böyle cıvıl cıvıl ailelerinin desteği ile çok istekli görmek beni heyecanlandırdı. Bu çocuklarımızla gelecekte planlamış olduğumuz hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Spor branşlarının içerisinde futbolun ayrı bir yerinin olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç “Bugüne kadar vermiş olduğumuz desteklerin boşa gitmediğini bu anlamda profesyonel takıma 6, Milli takıma 2, MKE Ankaragücü’ne 4 ve Köyspor Okullarına 7 oyuncu vererek yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gördük. Bu ümitle desteklerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Yaz spor okulunun tüm Çankırı çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum “ diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER