banner198

Geliboluda açık bir kapınız ve bir dostunuz var...

Ilgazda dört yıl süresince kaymakamlık görevinde bulunan N. Kemal Nazlı için bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte duygusal anlar yaşandı.

Geliboluda açık bir kapınız ve bir dostunuz var...
banner145

Çanakkale/Gelibolu ilçesine tayini çıkan Ilgaz Kaymakamı N.Kemal Nazlı ve Sağlık Grup Başkanı eşi H.Gülçin Nazlı’ya Armar-Yıldıztepe’de veda yemeği düzenlendi.

 

Gecede Ilgaz Hakimi Hüseyin Purtaş, Belediye Başkanı Cevdet Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Faruk Karabıyık, muhtarlar adına İbrahim Önder, Belsöğüt köyü muhtarı Kemal Alhan birer konuşma yaptılar. Gecenin sürpriz ve duygulu konuşması ise  Kaymakam Nazlı’nın eşi Gülçin hanımdan geldi ve geceye katılan davetliler konuşmadan oldukça etkilenerek duygulu anlar yaşadılar.

 

Veda konuşmasını yapan Kaymakam N.Kemal Nazlı “Çankırı’ya iki kez geldim üçüncü kez yine hazırım. İlk görev yerim1993-1995 yılları arasında Kızılırmak ilçemizdi. Daha sonra 2005 yılında geldiğim Ilgaz’da 4 yılım geçti. Dört yıldır bir devlet adamı olarak Ilgaz’a hizmet etmeye çalıştım. Buradan çok değerli hatıralar ve dostluklar oluşturarak ayrılıyorum. Ilgaz’ı hiçbir zaman unutmayacağım. Ömrümün yettiği kadar da çalışmaya devam edeceğim. Kendimi ana ocağından ayrılıp vatan borcunu ödemeye giden yiğit bir asker gibi hissediyorum. Çanakkale Gelibolu’da her zaman kapısı açık bir dostunuz, yemeğini yiyip çayını içebileceğiniz bir kardeşiniz var” dedi.

 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Kaymakam Namık Kemal Nazlı Ilgazlılardan helallik istedi ve düzenlenen gece çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER