banner198

Görev Bizde Olduğu Sürece Hizmetlerimiz Sürecek

Belediye Başkanı İrfan Dinç basın mensupları ile son gelişmelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Görev Bizde Olduğu Sürece Hizmetlerimiz Sürecek
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç basın mensupları ile son gelişmelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.

“BU NEFES BU GÖREV BİZDE OLDUĞU SÜRECE HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

18 Ayda 18 Proje’nin hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, bu projeler kapsamında belediye dış cephe yenileme çalışmalarını tamamlandığını söyledi. İhalesi ve ödemesi yapılan her işin bir proje olduğunun altını çizen Başkan Dinç “Biz her tarafı sapır sapır dökülen bir şehir devraldık. Nereye atsanız elinize geliyor. Belediye Binası da bunlardan biriydi. Buradan bu binayı yaptıran eski başkanlarımızdan Sayın Mustafa Kale’yi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. O zamandan bu zamana kadar binaya el atılmamıştı. Dış cephenin sıvaları dökülüyor ve çevre için tehlike oluşturmaya başlamıştı. Arkadaşlarımız güzel bir proje hazırladı ve ortaya güzel bir çalışma çıktı. İşinin ehli bir ekiple gece gündüz çalışıyoruz. Sapır sapır dökülen bir şehirden gelişen, değişen, dönüşen büyüyen bir şehre doğru ilerliyoruz” diye konuştu.

“Yaptığımız işlerle her zaman iftihar ediyoruz” diyen Başkan Dinç, konuşmasını  şöyle sürdürdü: “Son zamanlarda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilimize teşrif eden devlet büyüklerimizi ağırladık. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız kültürel alanda yaptığımız çalışmaları ve kale deki düzenlemeleri takdir ettiklerini belirterek tebriklerini iletti. Ortaya koyduğumuz bu eserler Çankırı’mızın yüzünü ağartıyor.  Özgün ve kenti ilerilere taşıyacak yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Zaman içerisinde çok güzel projeler göreceksiniz. Bu nefes, bu görev bizde olduğu sürece hizmetlerimiz sonuna kadar devam edecek.”

Belediye Başkanı İrfan Dinç, basın toplantısında basın mensuplarına aşure ikram etti.

Belediye Binası dış cephe çalışmaları yanında daha önce alüminyum olan yalıtımsız pencereleri yalıtımlı ahşap görünümlü PVC doğrama olarak değiştirildi. Ayrıca bina içindeki eski asansörler sökülerek yerine yeni modern sistem asansörler yapıldı. Binanın katı yakıt olan ısıtma sistemi doğalgaza dönüştürülerek petek sistemleri yenilendi.  Başkanlık makamının bulunduğu 3 katlı bloğun çatısı yenilenerek teras katın zemini izole edilip, daha kullanışlı hale getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER