banner198

Gözyaşları sel oldu aktı…

Şarampole yuvarlanan aracın içinde bulunan Kurşunlulu üç genç sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gözyaşları sel oldu aktı…
banner145

Geçtiğimiz cuma günü içinde bulundukları aracın şarampole yuvarlanması sonrası hayatını kaybeden Bahattin Çopur(16), Cengizhan (16) ve Emre Sovukpınar(17) kardeşler sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hayatlarının baharında yaşama veda eden üç gençten biri olan Bahattin Çopur için cumartesi günü ilk cenaze töreni Kurşunlu Merkez Hacı Recep camiinde öğle namazı sonrası  yapıldı. Kalabalık bir cemaat topluluğunca kılınan cenaze namazı sonrası Kurşunlu aile kabristanında son yolculuğuna uğurlanan Bahattin Çopur’un elim bir kaza sonucu hayata gözlerini yumması yaşlı genç herkesi gözyaşlarına boğdu.

Bahattin Çopur'un defnedilmesinin ardından ikinci cenaze töreni için araçlarla İğdir köyüne hareket eden vatandaşlar, köy meydanında musalla taşına konan iki kardeşin tabutu önünde saf tuttu. Burada kılınan cenaze namazı sonrası Cengizhan ve Emre kardeşler köy mezarlığında yan yana açılan mezarlara defnedildi.

Çankırı Postası olarak genç yaşta aramızdan ayrılan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile geride kalan yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz.

(Uyarı: Fotoğrafların haber siteleri tarafından izinsiz kullanılması halinde yasal haklarımızı kullanacağımızı hatırlatırız.)

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE! Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmak için adınızı soyadınızı ve e-mail adresini girerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayına alınacaktır. Dilerseniz http://www.intensedebate.com sitesine üye olarak yorum ekleyebilir ve her defasında bilgilerinizi girmeden yorum yapabilir, geçmiş yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: [email protected] adresine yazabilirsiniz)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER