banner198

Günün 24 saati güler yüzü ve tatlı diliyle hizmet verdi!

Kuzey ve Güney uçuş bölgelerine kurduğu gözleme, mısır ve soğuk su satış tezgahları ile sporculara ve izleyenlere güleryüzü ile birlikte aralıksız hizmet verdi.

Günün 24 saati güler yüzü ve tatlı diliyle hizmet verdi!
banner145

Songül Olgun… Yıllar önce Ordu’dan Çankırı’nın en küçük ilçesi Bayramören’e gelin gelmiş… Evli ve iki çocuk annesi…

 

Karadeniz kadınının ne kadar vefakar ve çalışkan olduğunun Bayramören’deki tescilli örneği Songül hanım.

 

Bayramören’de dükkan bile sayılamayacak ölçülerde mütevazi tezgahında bugüne kadar plastik çocuk oyuncakları ağırlıklı olmak üzere çeşitler bulunduran Songul Olgun, yamaç paraşüt organizasyonu süresince güney ve kuzey kalkış bölgeleri ile birlikte o mütevazi dükkanının önünde misafirlere çeşitli hizmetler verdi.

 

Onu yakından tanıyanların “Songül ablası” 5 gün süren organizasyona öylesine hazırlanmıştı ki, ilk günden son güne kadar ne yorgunluk bildi ne de güler yüzünden bir nebze olsun ödün verdi!

 

Hele hele plastik kola sandığı üzerine yerleştirdiği tüplü sac üzerinde yapmış olduğu gözlemeler hem yenmeye doyulmadı hem de, kadın olarak ortaya koyduğu “müteşebbis ruhu” her türlü takdire şayandı.

 

Songül ablanın gözlemesi, kaynamış mısırları, soğuk suları Bayramören’e gelen sporcu ve seyircilerin hem ağız tadı hem de serinleme yolu oldu!

 

Üniversitenin kapısında olan kızı Ayça’nın okul masraflarını bu organizasyonla karşıladığını düşündüğümüz Songül Ablayı, Çankırı Postası yazı ailesi olarak Bayramören’deki organizasyonun “en başarılı bayan girişimcisi” olarak dosta düşmana ilan ediyoruz! Senin o güler yüzün, hoş sohbetin ve en önemlisi “çalışkanlığın” umarız bir çoğumuza örnek olur…

 

Bayramören'de yarışan sporculara ve misafirlere günün 24 saatinde aralıksız hizmet veren Songül hanımın kaynamış mısırlarına özellikle yamaç paraşütü sporcuları büyük ilgi gösterdiler. Özellikle akşam saatlerinde Bayramören'in meydanında zaman geçiren sporcular Songül hanımın mısırlarına hücum etmekte ve erken davrananlar zevkle mısırlarını yerken hiç mi hiç terlemediler!

 

 

 

 

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER