banner198

Halkalı Vergi Dairesinden Ankara Yeğenbeye tayin oldu.

ÇANFED eski Başkanı Ömer Lütfi Özenç, bugün Ankarada yeni görev yerinde ilk mesaisine başladı. Özençe ilk ziyareti Çankırı Postası gerçekleştirdi.

Halkalı Vergi Dairesinden Ankara Yeğenbeye tayin oldu.
banner145

İstanbul Halkalı Vergi Dairesi Müdürlüğünden Ankara Defterdalığına tayini çıkan ÇANFED eski Başkanı Ömer Lütfi Özenç bugün Yeğenbey Vergi Dairesindeki görevine başladı.

 

Sabah saatlerinde Çankırı Postası Genel YayınYönetmeni Vedat Beki’yi karşısında gören Özenç “Koltuğa oturdum karşımda siz varsınız! Çok güzel bir zamanlama” şeklinde takılmasıyla birlikte Ankara’yı ve yeni görevini kısa da olsa konuşma fırsatı bulduk.

 

7 YIL TAHSİL HAYATIM ANKARA’DA GEÇTİ!

Yeğenbey Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine başlayan Ömer Lütfi Özenç “Lise ve üniversite öğrenimimi Ankara’da tamamladım. Çok fazla yabancılık çekeceğim bir şehir değil Ankara. Maliye Bakanlığında görev yaptığım ilk yıllarla birlikte Siteler Vergi Dairesi Müdürü olarak da mesai verdiğim bir şehir. Çankırı’ya da yakın! Çok fazla hasretlik çekmeyeceğim” dedi.

 

ÇANFED’in ÇASOYAF ile birleşme kararı almasından sonra başkanlık görevinden istifa eden Özenç, özellikle gurbette yaşayan Çankırılılar’ın sivil toplum kuruluşları çatısı altında örgütlenmeleri ile ilgili olarak da “Hem Çankırılı’nın hem de ülkemiz insanının Çankırılı’nın örgütlenmesine ihtiyacı var. İstanbul’daki federasyonların birleşme çalışmaları yeni bir sürece girdi. Bu süreç tamamlanacak. Bu arada benim Ankara’ya tayinim çıktı. Hepsinde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Ankara’da olmamla birlikte burada yapılan Çankırı sivil toplum çalışmalarına katkı vermek, onlarla beraber olmak gönlümden geçer.” dedi.

 

Ankara'daki yeni görevine bugün başlayan Ömer Lütfi Özenç'i bugün ziyaret edenler arasında Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu'nun da olduğunu öğrendik.

 

Çankırı Postası yazı ailesi olarak Ömer Lütfi Özenç’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER