banner198

Halkbank Yön. Kur. Başk. Hasan Cebeci ameliyat oldu!

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeciye koroner by-pass ameliyatı yapıldı.

Halkbank Yön. Kur. Başk. Hasan Cebeci ameliyat oldu!
banner145

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Cebeci’ye kalbindeki rahatsızlık nedeniyle koroner by- pass ameliyatı yapıldı.

Çankırı Postası Haber Merkezinin edindiği bilgiye göre uzman doktorlarca bir dizi sağlık testinden geçirilen Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci’ye damar tıkanıklığı teşhisiyle koroner by-pass ameliyatı olması kararı verildi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir hastanede ameliyata alınan Hasan Cebeci‘nin yapılan operasyonla tedavisi gerçekleştirildi.

Başarılı bir operasyon sonrası hastanede birkaç gün kalan Cebeci’nin taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaştık.

61 yaşındaki Hasan Cebeci by-pass ameliyatının ardından evinde dinlendiği ve eşinin bir an olsun kendisini yalnız bırakmadığını öğrendik.

Buradan Halkbank Yönetim Kurulu başkanı Hasan Cebeci'ye, Çankırı Postası ve okurları adına; en kısa sürede eski sağlığına kavuşması dileğiyle “Geçmiş olsun!” mesajımızı iletiyoruz.

Hasan Cebeci kimdir?

1949 yılında Çankırı’da doğdu. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademesi’nden mezun oldu. Vakıflar Bankası’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatını, aynı bankada Müfettiş, Şube Müdürü, Birim Müdürü, Bölge Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ettirdi. 27.03.2003 tarihinde, T.Halk Bankası A.Ş.’nde Kredilerden sorumlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak atandı. 08.12.2003 tarihinde Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı olarak görevine devam etti. 13.04.2005 tarihinden itibaren görevini Yönetim Kurulu Başkanı olarak sürdürmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER