banner306
banner198

HALKIMIZ SAADETLE YENİDEN GÜLECEK

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında bir program düzenledi.

HALKIMIZ SAADETLE YENİDEN GÜLECEK
banner145

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında bir program düzenledi. Milletvekili adayları, İl ve ilçe teşkilatı başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çankırı Kalesi’ne çıkarak Karatekin Türbesini ziyaret edip dua ettiler.

 

Ziyaret sonunda SP Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun ile milletvekili adayları, Mehmet Ünver ve Vehbi Aydoğan ortak bir açıklama yaparak: “Bugün Çankırı Fatihi Karatekin Bey’in türbesini ziyaret ederek 12 Haziran seçimlerinin startını vermiş bulunmaktayız.  Allah’ın izniyle biz üzerimize düşeni yapacağız. Allah’ın yardımıyla bu seçimlerin sürpriz partisi Milli Görüşün tek partisi Saadet Partisi olacaktır.

 

12 Haziran seçimlerinin tek galibi şimdiden mili görüşü temsil eden Saadet Partisidir. Neticesi ne olursa olsun Allah’ın izniyle kazanan biz olacağız. Bundan şüphe duymuyoruz. Milletvekili adaylarımız ve teşkilatımız bu inanç ve iman teslimiyeti ile çalışmalarına devam edeceklerdir. 

 

12 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimlerinin ülkemiz, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ederim. Her seçim önemlidir, bu seçim çok daha önemlidir. Çünkü bu seçim tarihimizin en kritik döneminde yapılmaktadır. Halkımızın yüzü ancak Saadet İktidarıyla gülecektir.” Dediler.

 

Daha sonra, çarşı ve pazar esnafını da ziyaret eden milletvekili adayları ve partililer, bu ziyaretlerin çok faydalı olduğunu, esnafın yorgun ve dertli olduklarını bu nedenle Refahyol iktidarında olduğu gibi Milli Görüş iktidarına hasret kaldıklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304