banner198

Harika korodan ince nameler

Harika kordan ince nameler

Harika korodan ince nameler
banner145

Gençlik Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde İlimiz S.İnal Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından 18 Mayıs 2012 Cuma akşamı 100. Yıl Kültür Merkezinde Batı Müziği Konseri düzenlendi.

Geceye Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, diğer daire amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan gecenin açılışında bir konuşma yapan okul müdürü Mustafa Şahin, Okul hakkında fiziki ve teknik yönden bilgi verirken şuan 195 öğrenci ile eğitim – öğretime devam ettiklerini fiziki şartların yetersizliği nedeni ile talep olmasına rağmen öğrenci alamadıklarını ama “TOKİ tarafından Ekim 2011’de yapımına başlanan ve Nisan 2013’te bitirilmesi planlanan 200 kişilik pansiyonu, 500 kişilik konser salonu, ve 50’den fazla bireysel dersliği olan yeni modern okul binası açıldığında bizlerde Çankırımıza daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz ve konserlerimizi kendi salonumuzda sizlerin beğenisine sunacağız” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Şahin’in konuşmasının ardından Şef Mehtap Meydaneri yönetimindeki S.İnal Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Batı Müziği Korosu birbirinden harika 15 eseri seslendirerek salonu dolduranlara harika dakikalar yaşattılar.

Konser bitiminde Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan Şef Mehtap Meydaneri’ne çiçeğini takdim ederken Vali Özcan ve Protokol’ün diğer üyelerinde Koroda görev alan öğrencilere gül vererek tebrik ettiler.

Toplam 41 öğrencinin görev aldığı bu harika koro damaklarda ayrı bir müzik tadı bırakarak geceyi birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek noktaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER