banner306
banner198

Hasret bitiyor ve okuyucu gazetesiyle buluşuyor...

Son olarak 18 Ocak 2009 tarihinde basılı olarak okuyucusuyla buluşan Çankırı Postası, yeni sayısı ile birlikte yarın başta Merkez olmak üzere 11 ilçede okuyucusuyla buluşuyor...

Hasret bitiyor ve okuyucu gazetesiyle buluşuyor...
banner145

Son sayısını 18 Ocak 2009 tarihinde yayımlayan Çankırı Postası, yarın başta Çankırı Merkez olmak üzere 11 ilçe, Ankara ve İstanbul’daki okuyucularıyla buluşuyor.

 

Son yayımlandığı tarihten bu yana geçen yaklaşık 8 aylık süre içerisinde “gazetecilik” heyecanını cankiripostasi.com adresinde yaşayan Çankırı Postası, 4 sayfası renkli 8 sayfası siyah – beyaz olmak üzere toplamda 12 sayfa olarak hazırlandı.

 

Yeni sayı ile birlikte düşüncelerini ifade eden Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki “Gazetenin mürekkep kokusunu ve kağıda dokunmayı hayli özlemiştik! Olumsuzlukları geride bırakarak, bağımsız ve özgürce yayın yapan bir gazete ile okuyucumuzla yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Haftalık olarak yayınımızı düzenli olarak sürdürmenin gayretinde olacağız.. Merkez ve ilçelerde dağıtımı gerçekleşecek olan gazetemize okuyucumuzun gerekli desteği vereceğinden hiçbir endişem yok.” dedi.

 

Bugüne kadar basılan ve dağıtılan sayıları ücretsiz olan Çankırı Postası, bundan böyle 1 TL ücret karşılığında satılacak. Gazeteye Çankırı merkezde Yaysat bayilerinden ücreti karşılığında ulaşmak mümkün.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304