banner198

Hattat ve Valtra traktörleri Çankırı da görücüye çıktı.

Hattat ve Valtra traktörleri Çankırı da görücüye çıktı.

Hattat ve Valtra traktörleri Çankırı da görücüye çıktı.
banner145

Son teknoloji ile donatılmış, çiftçinin ihtiyacına göre 19 ayrı modeliyle ülke piyasasında önemli bir yere sahip olan Hattat ve Valtra traktörleri Çankırı’da görücüye çıktı.

Çivitcioğlu Tarım Makineleri garantisi ile satışa sunulan traktörlerin deneme sürüşü, Kızılırmak ile Saraycık köyü yolunda bulunan arazide ki tanıtım toplantısında yapıldı.

Çivitcioğlu garantisiyle yola çıktığı Çankırı’da, çiftçilerin de büyük beğenisini kazanan Valtra marka traktörleri test etmek isteyen vatandaşlar sık sık traktörlerin üzerine binerek deneme fırsatı buldu.

-TEKNOLOJİYİ TÜRK ÇİFTÇİSİYLE BULUŞTURDUK

Yeni tarla serisi traktörleri bu yılın son çeyreğinde Çankırı çiftçilerinin kullanımına sunduklarını ifade eden Çivitcioğlu Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Çivitcioğlu, yaklaşık 20 yıla yakın süredir Massey-Ferguson Bayiliği yaptıktan sonra Valtran Traktörlerinin bayiliği ile Çankırılılara hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

Kalitesini yurtdışında da ispatlayan Hattat Traktör’ün Polonya'da yılın traktörü, İrlanda'da ise Pulluk Şampiyonasında birinci traktör seçildiğini ifade eden Salim Çivitcioğlu, “Güney Amerika'da Şili, Küba ve Doğu Asya'da Vietnam dâhil 12 ülkeye ihraç edilmekte olup dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

 

Donatıldığı teknoloji ile dünyaya açılan Valtran traktörlerini Türk çiftçisi ile buluşturmak amacıyla çıktıkları bu yolda hizmete devam ettiklerini ifade eden Çivitcioğlu, Çankırı tarımını Valtran traktörleri ile düzenlemek istediklerini kaydetti.

 

Cumartesi günü ise Atkaracalar ilçesinde yapılan tanıtımda Filiz Grup Tarım ve Hayvancılık şirketine satılan iki adet 110 beygirlik traktörlerin anahtar teslim töreni yapıldı.

 

Hem Atkaracalar hem de Kızılırmak’ta yapılan tanıtımlarda kendilerini yalnız bırakmayan bürokratlara teşekkür eden Çivitcioğlu, “Vatandaşlarımızın da traktörlerimize karşı beklenenden daha fazla ilgi göstermesi bizi memnun etti.  İlgi ve alakadan dolayı tüm katılanlara teşekkür ediyoruz. Kalite-uygun yakıt ve fiyatı bir arada bulunduran traktörlerimizi 20 yıllık tecrübemizle birleştirerek Pazar payımızı artıracağımızı düşünüyoruz” dedi.

-BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ TARLA SÜRDÜ

Valtran Traktörlerinin tanıtım programına katılan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, traktör tanıtımın yapıldığı alanda bir süre vatandaşlarla sohbet ederek, Kızılırmak tarımı hakkında bilgi aldılar.  

 

Renkli görüntülerin yer aldığı tanıtım programında Çankırı Milletvekilleriİdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı İrfan Dinç, traktörlere binerek denem sürüşünde bulundular. Her üçü de usta çiftçileri aratmayacak bir şekilde traktörleri sürerek, bu işte de başarılı olabileceklerini gösterdiler.

 

Programın sonunda Salim Çivitcioğlu, Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’e, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Çiftçiler adına Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli’ye hediye takdim etti.

 

Çivitcioğlu Tarım Makinaları tarafından ilimizde satışa sunulan Hattat-Valtra traktörlerinin tanıtımı Kızılırmak’ta Vali Vahdettin Özcan,  Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Kızılırmak Kaymakamı Doğan Dinç Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal İl Özel İdaresi Başkanı Osman Canbaz, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Arslan caferoglu
Arslan caferoglu - 8 yıl Önce

Fiyati nedir

SIRADAKİ HABER