banner306
banner198

HEDEFİ OLAN ÖĞRENCİLERE ÖZEL EĞİTİM

ÇARE Derneği Türkiye çapında hedefi olan ilköğretim 6-7-8. sınıf öğrencilerine eğitim vermeye hazırlanıyor.

HEDEFİ OLAN ÖĞRENCİLERE ÖZEL EĞİTİM
banner145

Çankırı’da eğitim kalitesini artırmaya yönelik faaliyetlerle son dönemlerde dikkat çekmeye başlayan ÇARE (Çankırı Araştırma, Rehberlik ve Eğitim) Derneği Türkiye çapında hedefi olan ilköğretim 6-7-8. sınıf öğrencilerine eğitim vermeye hazırlanıyor.

 

“Eğitimde Çaresiz Değilsiniz” ve “Zaman Altındır” sloganlarıyla yola çıkarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren ÇARE Eğitim Derneği 2011-2012 eğitim öğretim yılında 6. sınıflar için 12 öğrenciye, 7. sınıflar için 18 öğrenciye, 8. sınıflar için de 27 öğrenciye 9’ar kişilik gruplar halinde özel eğitim verecek.

  

İki katlı yeni dernek binasında akıllı tahta ve projeksiyon cihazı desteği ile tecrübeli eğitimciler tarafından verilecek eğitimin yanında yıl boyu öğrencileri ödüllendirmeye ve motivasyona yönelik AKS “Altın Kart Sistemi” uygulanacak.

 

Çankırı’da bir ilki gerçekleştirmeyi ve bununla birlikte başarıyı artıracak her enstrümanı kullanmayı hedeflediklerini belirten ÇARE Eğitim Derneği Başkanı İbrahim Erkayacan “Çankırı’da eğitim kalitesinin arzulanan seviyeye ulaşabilmesi için biz de dernek olarak üzerimize düşen görevi yapmak istiyoruz. İlköğretim 6-7-8. sınıflar için 12 Temmuz – 15 Ağustos 2011 tarihleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Belediye Sokak No: 19 (İşbankası yanı) adresindeki dernek merkezimizde sınavlar yapacağız. Başarılı öğrencilerimizde birebir ilgilenebilmek ve başarıya odaklanabilmek için sınıflardaki öğrenci sayımızı dokuzla sınırlı tuttuk. Amacımız yüksek eğitim teknolojilerini de kullanarak kısa sürede başarıyı yakalamak. Biz hedefi sadece Çankırı’da değil Türkiye’de başarıyı yakalamak olan öğrencilere ulaşmak istiyoruz. Öğrencilerimizin mevcut kapasitelerini öğretmen-veli-öğrenci üçgeninde güzel bir ekip çalışması ile artıracağız. Böyle bir çalışma Çankırı’da ilk kez gerçekleşecek” diye konuştu.

 

Dernek Başkanı İbrahim Erkayacan, ilköğretim öğrencilerinin yanı sıra yine dokuz kişilik gruplara LYS-YGS Matematik, Fizik, Kimya ve Geometri kurslarının da düzenleneceğini belirterek “Ayrıca Eylül ayından itibaren KPSS ve KPDS kursları ile Arapça, Osmanlıca, İngilizce ve hızlı okuma gibi çeşitli kurslar da düzenleyeceğiz” dedi.

 

ÇARE Eğitim Derneği’nce düzenlenecek kurslarla ilgili bilgi almak isteyenlerin 0 505 914 44 37 nolu telefondan bilgi edinebilecekleri ifade edildi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304