banner198

Her derde deva: İrfan Dinç!

Çevre Hizmet Birliğinden sonra Su ve Hizmet Birliği Başkanlığına da İrfan Dinç seçildi...

Her derde deva: İrfan Dinç!
banner145

Çevre Hizmet Birliğinden sonra Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Başkanlığına Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç seçildi.

 

Böylece, her yerde Merkez Belediye Başkanı İrfan Dinç ismi oldu!

 

Geçen dönemin adeta intikamını alırcasına bu dönem yapılan birlik seçimlerden, sandıktan adeta İrfan Dinç fışkırıyor!

 

"Hayırlısı" diyelim ve bugün gerçekleşen Su ve Hizmet Birliği seçimlerine dönelim!

 

Valilik toplantı salonunda bugün saat 15.00’te başlayan toplantıya merkez belediyesi yanında Güldürcek Barajından getirilecek içme suyu güzergahındaki 3 ilçe ve 8 belde belediyenin temsilcileri katıldı. Yeni dönemle birlikte tek liste ile girilen seçimler sonunda birliğin yeni başkanı Merkez Belediye Başkanı İrfan Dinç olurken 1. Başkan Vekilliğine Nail Altıparmak, 2. Başkan Vekilliğine de Fatma Öztürk seçildi.

 

Toplantıya katılan 23 üyenin tamamının oyunu alarak birlik başkanı seçilen Belediye Başkanı İrfan Dinç, Güldürcek suyunu Çankırı’ya getirmek için olağanüstü bir çaba sarf ettiklerini belirterek “Deyim yerindeyse bu iş için gövdemizi koyduk. Elimizi çabuk tutmasaydık bu kaynağı Ankara Büyükşehir Belediyesine kaptırmıştık. Allah’ın izni ile boruların yönünü Çankırı’ya çevirmesini bildik. Bir aksilik olmazsa yaz sonunda bu suyu musluklardan akıtacağız. Böylesine bir seçimde şahsıma göstermiş olduğunuz güvene ve ilgiye teşekkür ediyorum. Yeni dönemde el ele verip, bu birliktelikle güzel neticeler elde edeceğimize inanıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Başkanlık seçiminin ardından 1. ve 2. Başkan vekilleri, 2 katip üye, 5 asil ve 5 yedek üyeden oluşan birlik encümeni ve yine 5 asil ve 5 yedekten oluşan plan ve bütçe komisyonu seçildi.

 

Birlik Başkanı: İrfan Dinç

1. Başkan Vekili: Nail Altıparmak

2. Başkan Vekili: Fatma Öztürk

 

KATİP ÜYELER: İbrahim Yarahmet, Hüseyin Çulha.

 

BİRLİK ENCÜMENİ: Ali Çapçı, Recep Koçak, Rafet Alemdar, Ramazan Çatalkaya, Ahmet Eroğlu.

 

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU: Hüseyin Kantaş, Ahmet Kılıç, Mustafa Bal, İbrahim Güngördü, Yaşar Özdemir.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER