banner198

Hocahasan trafo merkezindeki daire ve arsalar kapışıldı

Hocahasan Trafo merkezindeki daireler ve arsa bugün yapılan ihale ile adeta kapış kapış satıldı.

Hocahasan trafo merkezindeki daire ve arsalar kapışıldı
banner145

Yıllardır atıl durumda bırakılan ve bu yüzden kamuoyunca sıkça eleştirilen Hocahasan Trafo merkezindeki daireler ve arsa bugün yapılan ihale ile adeta kapış kapış satıldı.

 

TEKFEN tarafından Çankırı İl Özel İdaresine bedelsiz olarak devredilen Kurşunlu Hocahan Köyü trafo merkezi alanı içerisinde bulunan bin dönümlük arsa ve 20 daire Çankırı İl Özel İdaresi Hizmet Binası, İl Encümeni salonunda yapılan ihale ile yeni sahiplerine kavuştu.

 

 

Bugün saat 11,’00 de açık artırma usulü ile yapılan ihaleye özellikle İstanbul’da yaşayan Hocahasanlılar’ın yoğun ilgisi vardı. Muhammen bedeli 8 binle, 9 bin 500 arasında değişen dairelerin hepside satılırken bin lira muhammen bedelle satışa çıkartılan At dönümü mevkiindeki 1.036,33 metre kare arsa ihalesine Şaban Mazak, Üzeyir Kayacı ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş katıldı. Kıyasıya geçen ihale sonunda İstanbul Hocahasan Derneği Başkanı Üzeyir Kayacı, verdiği 19 bin liralık fiyat artırımıyla arsanın yeni sahibi oldu.

 

Sekiz adet 71,71 metre kare ve 12 adet 96,28 metre kare yüzölçümlü daireler, 2 oda, 1 salon, mutfak, banyo, tuvalet, depo ve kömürlükten oluşuyor.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER