banner198

Hüseyin Filiz konvoy eşliğinde Çankırı ya geldi

Hüseyin Filiz uzun bir araç konvoyu eşliğinde Ankaradan Çankırı’ya gelerek partililerle kucaklaştı.

Hüseyin Filiz konvoy eşliğinde Çankırı ya geldi
banner145

AK Parti Çankırı 2. Sıra milletvekili adayı Hüseyin Filiz uzun bir araç konvoyu eşliğinde Ankara’dan Çankırı’ya gelerek partililerle kucaklaştı.

 

İl merkezinde araç konvoyu eşliğinde tur atan Filiz ‘i AK Parti İl Başkanlığı önünde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 

Daha sonra İl başkanlığına geçen Filiz, burada bekleyen Av. İdris Şahin’le birlikte kamuoyuna selamlama konuşmasında bulundu.

 

Buraya zorlu bir süreçten geçerek geldiklerini belirten Hüseyin Filiz,  “aday adaylığı süreci şahısların ön plan çıktığı bir yarıştı,  adaylar kesinleştikten sonra İdris Şahin kardeşimle birlikte Çankırı’da tek yumruk olup partimizin oylarını bir nefer olarak çalışıp artıracağız. Birbirimizle hiç ayrımız gayrımız yok” diye konuştu.

 

Daha sonra söz alan AK Parti Çankırı 1. Sıra adayı Av. İdris Şahin, bu memlekette var olan Çankırı’nın bütün yüzlerinin burada olduğunu belirttiği konuşmasında “Çankırı’ya, tırnaklarıyla kazıyarak sanayiciliği, ticareti öğreten ve ticari birikimiyle bu memlekete yön veren içinizden birisi olarak aranızdayız” ifadelerini kullandı.

 

Başka bir gayeyle siyaset yapmadıklarını anlatan Şahin, “Bizim bir tek hedefimiz var. Çankırı’yı bu ülkede layık olduğu yere götürmek. İnanıyorum ki 2023’te Çankırı belediye başkanlarımızın hummalı çalışmaları sonucunda Türkiye’de parlayan bir Çankırı olacaktır” dedi.

 

Başbakanın yıllardır sokaktaki, pazardaki vatandaşın tamamın arzuladığı Çankırı’nın sesini duyduğunu söyleyen Şahin, “ Başbakanımız, her şeyi ile bu toprağın özü ve sesi olan iki kardeşinizi sizlere emanet etti. Bu emaneti kutsal bir emanet olarak değerlendiriyorum. Çankırı’yı aldığımız noktadan sekiz yılda çok daha iyi noktalara getirdiğimizi inanıyoruz. Ama bunun yetmediğine düşünüyoruz. Çankırı’nın çok çok üstünde ufka ve dünyaya açılmayı istiyoruz. Ve Çankırı’yı mecliste en güzel şekilde temsil etmenin arzusu içerisindeyiz.

 

“Bizim hesabımızda başarısızlık diye bir şey yok” diyen Şahin, “Bizi birisinden değil Çankırı’nın toprağından, havasından, suyundan sorun? Sizlere bundan sonra yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın konuşulacağı bir ortam vaat ediyoruz” dedi.

 

Öte yandan AK Parti İl başkanlığı 16 Nisan cumartesi günü 100. Yıl Kültür merkezinde düzenleyeceği aday tanıtım toplantısı ile Çankırı’da seçim startını veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304