banner198

Hüseyin Filizin Kurban Bayramı mesajı

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Kurban Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Hüseyin Filizin Kurban Bayramı mesajı
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Kurban Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Hüseyin Filiz’in kurban bayramı mesajı;

 

Bizleri yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, iyilik ve yardımlaşma duygularının şahlandığı bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; İnsanlar arasında kardeşliğin canlanması, birlik ve beraberliğin pekişmesi, sevinç ve kederlerin paylaşılması milletçe kucaklaşmak için önemli bir fırsattır. Kutlayacağımız Mübarek Kurban Bayramında da Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız.

Bayramda, başta anne, baba, aile büyüklerimiz, akraba, komşu ve dostlarımızla birlikte çevremizde bulunan yoksul kimsesiz ve yetimlere onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeli, onları ziyaret etmeliyiz. Örf ve adetlerimizi hep birlikte yaşatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Çankırılı hemşerilerimin, Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diler, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER