banner198

Huzurevi sakinlerine anlamlı etkinlik

Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Huzurevi Sakinlerine nostaljik bir gün yaşattı.

Huzurevi sakinlerine anlamlı etkinlik
banner145

Eğitim Bir – Sen Kadın Kolları İsmail Özdemir Huzurevi Sakinlerine “Aah O eski günler” dedirten nostaljik bir gün yaşattı.

 

Yapılan Program çerçevesinde  Huzurevi Sakinlerini  Çankırı Belediyesinin Tahsis ettiği otobüsle Huzurevinden alarak Buğday Pazarı Medresesine getiren Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri,yaşlılarımızı eski günlerine götürerek  kuzine sobada patates kestane pişirerek ikramlar ve ney dinletisiyle yaşlılarımıza farklı bir gün yaşattılar.

 

Çankırı Belediyesi çalışanları ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç bu anlamlı günde Eğitim Bir - Sen Kadın Kollarına destek oldular.

 

Eğitim Bir – Sen Kadın Kolları Başkanı Bedriye Karakoç misafirlerine ita fen yaptığı konuşmasında; “Biz öncelikle kadınız, anneyiz ve evladız. Eğitim Bir - Sen Kadın Kolları olarak çalışmalarımızda bunu hiç unutmayacağız ve Çankırı’da İlklere imza attığımız çalışmalarımızdan biri olan Huzurevi sakinlerine Buğday Pazarı Medresesinde yaptığımız bu etkinlikle önce büyüklerimizin hayır dualarıyla yola çıkmak istedik. Burayı seçme amacımız geçmiş de bu kültürle yaşayan büyüklerimizi eskiye bir günlük de olsa götürmek istedik bu anlamlı güne katılımlarından dolayı Zeynep Dinç ve Çankırı Belediyesi Kadın Çalışma Gurubuna teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eğitim Bir –Sen Çankırı Şubesi Kadın Kolları Yönetiminin organize ettiği İnsana huzur veren bu anlamlı etkinlik, yaşlılarımıza hediye sunumlarının ardından yaşlılarımızın Kadın Kolları Üyelerinin refakatleriyle Huzurevine teslimiyle son buldu.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER