banner198

İdris Şahin; AK Partide çatlak yok!

Çankırı AK Parti İl Teşkilatı Tarihi Çamaşırhanede bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

İdris Şahin; AK Partide çatlak yok!
banner145

Çankırı AK Parti İl Teşkilatı Tarihi Çamaşırhanede bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

AK Parti Teşkilatı, son günlerde Çankırı gündeminde tartışılan parti içerisinde baş gösteren iç çatışmalar ve yumruklu saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunmak üzere 23 Nisan Cuma günü Tarihi Çamaşırhanede bir araya geldi.  Toplantıya Belediye başkanları, İl Genel ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte il ve merkez ilçe yönetim kurul üyeleri katıldı. AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin toplantıda yaptığı konuşmada kamuoyuna birlik mesajı verdi.

Toplantıda ilk konuşmayı Çankırı Belediye başkanı İrfan Dinç yaptı.

Türkiye’de bilim dünyasının gündemine Çankırı Araştırma Merkezi olarak iftiharla, gururla, övünçle çıktıklarını söyleyen İrfan Dinç, “Hiç kimse bizim yaptığımız bu tarihi hizmetleri görmezden gelerek yalanla, iftirayla, dümenle, sahtekârlıkla bize saldırmasın. Çünkü halkımızın bu tür şeylere karnı tok!” diye konuştu.

Milletin terazisinin asla yanlış tartmadığını belirten İrfan Dinç, “sabahtan akşama kadar millete hikâye okuyabilirsin, her şeyi söyleyebilirsin. Dilin kemiği yok ama milletimizin terazisi yanlış tartmaz. Ben belediye başkanı olarak Çankırı halkına minnettarım. Onlar için ne yapsam az, yapacağımda. Birilerinin menfaatlerine dokunsa bile halkım için yapacağım. Bundan beni kimse alı koyamaz” dedi.

Gerektiği zaman ortaya çıkartırız!

Biz en başta şunu söyledik. Biz Çankırı’nın aydınlık yarınları için buradayız. Belediyenin her türlü uygulamasıyla ilgili kişilerle görüşmelerimiz mutlaka olmuştur diyen İrfan Dinç, “Onlarla görüşmeden, onlarla fikir alışverişi ve belediyemizin parayla ilgili görüşlerini ortaya koymadan asla bir işlem yapmamışızdır. Hepsinin de şahitleri var. Hepsi şahitli ve ispatlı gerektiği zaman buları da ortaya çıkartırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Ahmet Bukan Çankırı’ya ne yaptı açıklasın!

AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin, MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan’a göndermede bulundu.

Bizim Çankırı’ya hizmetten başka bir gayemiz yok diyen İdris Şahin, Sekiz yıllık AK Parti iktidarı ve altı yıllık yerel yönetimler döneminde Çankırı’ya neler yaptığımız açık ve net olarak ortadadır diye konuştu. MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan’a seslenen Şahin, “On yıllık MHP yerel iktidarında Ahmet Bukan Köprüsü ve Belediye İş Merkezi dışında Çankırı’ya yaptığı bir tek hizmeti göstersin. Belediye meclisinin, Belediye İş Merkezinin hangi şartlarda verildiğini ve Çankırı’nın tam göbeğinde olan bir taşınmazı nelere karşılık verdiğini de net bir şekilde açıklasın” diye konuştu.

 

Saldırıyla ilgili beyanatta bulunan olmadı!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e yönelik yumruklu saldırıyla ilgili konuşan İdris Şahin, “İl dışından meslektaşlarımız arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ama maalesef Çankırı’da bir tek ana muhalefet partisinin il başkanı dışında gerek siyasi partilerden gerekse sivil toplumdan bir arkadaşımız arayıp ta bu nahoş hadiseyle ilgili bir beyanatta bulunan olmadı. Burada yapılan fiili saldırı İrfan Dinç Bey’in şahsına yapılan bir hareket değil. Buradaki hadise belediyenin yanındaki “Leylekli Ev” dediğimiz konakla alakalı” dedi.

Çankırı halkının şahsına yapılmış bir saldırı!

Şahin,”Karşılık ne olursa olsun, hangi ortamda olursa olsun dostça uzatılan bir elin karşılığında yalpan bu saldırıyı kabullenmemiz asla mümkün değil. Bu başkanımızın şâhısına değil, milletimizin ve Çankırı halkının şahsına yapılmış bir saldırıdır. Özellikle burada sivil toplumuz diyenler, özellikle Çankırı menfaatinde birleşelim diyenler hani neredesiniz? Memleketin göbeğinde siyaset yapan,  ticaret yapan, meslek örgütünün temsilciliğini yapan bizler en acımasız eleştirilere uğruyoruz. Biz buların hepsine saygılıyız, çünkü siyaset yapıyoruz elbette eleştirileceğiz.  Tabi ki eksiklerimiz varsa bizi yerden yere vurun ama bugün ülke genelinde bütün milletin tepkisini almış bir eylemden dolayı Çankırı Belediye Başkanımıza yapılmış bu saldırı hakkında en ufak beyanda bulunmuyorsanız sizlere de yazıklar olsun demek düşüyor.

Sivil toplum örgütlerine ve siyasi partilere sesleniyorum. Bugün İrfan Dinç yarın bir başkası, bugün Cevdet Çetin yarın bir başkası, bugün İdris Şahin yarın bir başkası. Hepsi Çankırı’nın ortak menfaatleri ve Çankırı’ya hizmet babında toplanıyorlar. Bu yapılan saldırıyı Çankırı’nın manevi şahınsa yapılmış bir saldırı olarak değerlendirmek gerekir.

Kınanmamış olması normal mi?

Bizim yaptığımız icraatların tamamında Allah rızası yoksa, Çankırı’nın menfaati yoksa, yapılan hizmetin hiçbir şey ifade etmeyeceğini söyleyen Şahin, “Çankırı’ya geceli gündüzlü hizmet eden Belediye Başkanımıza yapılan bir hadisenin hiçbir şekilde Çankırı gündeminde kınanmamış olması normal mi? Bu tür davranışlar bırakın bizim hizmetteki azmimizi kırmayı, bizi daha fazla güçlendirmekte ve daha fazla hizmet inancımızı ve olgunluğumuzu arttırmaktadır” dedi.

AK Partide çatlak olamaz!

AK Partide ikilik olamaz diyen İdris Şahin, ”AK Parti bu milletin partisidir. Millette çatlak olursa AK Partide de çatlak olur. Ama millet bize bu gücü verdiği müddetçe hiçbir Allah’ın kulu bu partide şahsi ihtiraslarla şahsi menfaatlerle hareket edemez. Yapacak olursa önce bu millet sonrada AK kadrolar olarak biz bu arkadaşlarımıza gerekli cezayı ve yaptırımı uygularız. Kimse kendini Türk milletinden ve AK Partiden daha üstün göremez. Bizi buraya getiren irade milli iradedir”.

Meclis üyelerinin maaşlarını gayri meşruuymuş gibi lanse etmek bir çirkinlik!

Bu millete hizmet eden İl Genel Meclisi üyelerini aldığı meşru maaşları gayrimeşru gibi lanse etmek bir çirkinliktir diyen İdris Şahin, “Bugün hizmetten başka hiçbir şey düşünmeyen arkadaşımızın Bayramören’den buraya ne işi var, Çerkeş’ten ne işi var! Alınan 500-600 liralık maaşları çok büyük paraymış gibi değerlendiriliyor. Bu arkadaşlarımız bir ayın on günü Çankırı’ya gelip gidiyor. Çerkeş’ten kendi vasıtanızla bir on gün gelin gidin bakalım aylık 500 liranın karşılığı için yapılacak iş mi? AK Parti asla menfaati için bu kadroları bünyesinde barındırmıyor. AK Partinin bir tek misyonu var bu millete hizmet etmek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER