banner198

İl Saglik Muduru Yetkin istifa etti

İl Saglik Muduru Yetkin istifa etti

İl Saglik Muduru Yetkin istifa etti
banner145
İl Saglik Muduru Halil Nevzat Yetkin gorevinden istifa etti.

Yazili bir aciklama ile istifasini duyuran Yetkin, yonetici degistirme arzusu duyanlari saygi ile karsiladigini ifade etti.

Yetkin yazili aciklamasinda su ifadeleri kullandi:

Bu gün itibari ile gurur duyarak ve severek yaptığım Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü görevimden kendi isteğim ile istifa ediyorum. Bu istifa kararını verirken başta büyüğüm, çok değerli Çankırı Valimiz Vahdettin Özcan beyefendi ile yaptığım istişare ve sonrasında da son dönemde Çankırı'mızın büyükleri tarafından  sağlık bürokrasinde ki  yönetici değiştirme arzusuna duyduğum saygı rol oynamıştır.

Bu görevler bir bayrak yarışıdır, muhtemelen benim yerime benden daha liyakatli bir arkadaşım atanacak ve bu hizmeti kaldığı yerden devralarak çok daha güzel hizmetler yapacaktır.

Bu güne kadar gurur duyarak yaptığım Çankırı hizmetimde bana liderlik eden ve yol gösteren, her fırsatta hizmet etmem için beni yüreklendiren,  başta Sayın Sağlık Bakanım Mehmet Müezzinoğlu'na, bakanlık bürokratlarına  sonra Çok değerli ve büyüğüm Çankırı Valimize, TBMM de Çankırı'mızı temsil eden eski ve yeni milletvekillerime, İlimizin çok değerli siyasetçilerine, bürokratlarına ve de bu yolda tüm zorlukları yenmemde her zaman bir takım ruhunu taşıyan değerli ve onurlu şube müdürlerime ve beraber mesai yaptığım gecesini gündüzüne katan  çok değerli  sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Bu arada basın mensupları da her zaman en güzelini yapmaya gayret ettiler, onlara da tek tek teşekkür ediyorum.

Bu yorucu mesaimde her zaman bana destek olan çocuklarımı yalnız bırakmayan ve eğitimlerini üstlenen en büyük teşekkürü de hak eden fedakar ve saygıdeğer eşime de sevgilerimi iletiyorum.

Bundan sonraki hayatımı Çankırı'da devam ettirmeyi ve bu çok sevdiğim şehre ve hemşehrilerime hekim olarak hizmet etmeyi düşünüyorum.
Tüm kamuoyuna saygılarımla.
Dr.Halil Nevzat Yetkin

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 03:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sağlık sen üyesi
Sağlık sen üyesi - 9 yıl Önce

Murat 987 sana ithafen sağlık sen den istifaya zorlanan temsilci ve üyelere baskı yapılırken nerdeydin şimdi herkes susacak adalet tecelli edecek

tütüncü remzi
tütüncü remzi - 9 yıl Önce

yardımcısı derya ya sigara içme odası yaptırdığı söylenen müdür esnafa tütün cezası yazdırıyordu.

Murat-987
Murat-987 - 9 yıl Önce

halil nevzat gitti ali güvey geliyor.yani çankırının sağlık müdürüde halk sağlığı müdürüde tuna ve saz ekibi olacak.sağlık müdürülüğü çalışanları sizleri kötü günler bekliyo emin olabilirsiniz.artık korkudan sağlık sene ya üye olursunuz yada taklalar atmaya başlarsınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen arkasını birilerine dayamış bu sonradan görme sendikacı arkadaşilara

Kemal Demir
Kemal Demir - 9 yıl Önce

Çankırı'ya yapmış olduğunuz güzel hizmetleriniz için teşekkürler, yine bu şehirde kalma arzunuz Çankırı için nasıl bir sevda taşıdığınızı gösteriyor, sizin gibi çalıştığı şehire sevdalı bir kişinin bir ay sonra gidecek olan siyasetçiler yüzünden görevi devretmeniz ayrı bir hüzün kaynağı...

güzel haber
güzel haber - 9 yıl Önce

bu gün alınan en güzel haber

Vedat
Vedat - 9 yıl Önce

Biz sizden raziydik Allahta razi olsun hocam.

rıza
rıza - 9 yıl Önce

Akp zihniyeti saglik alaninda ki butun kazanimlari birer birer mahvediyor. Bu yapilanlar tarihe not dusulecek. Saglikla bu kadar oynanmaz ki.

kapak
kapak - 9 yıl Önce

o kapak yazan kişi yakında sanada kapak yaparlar akıllı ol


SIRADAKİ HABER