banner198

Ilgaz dağı Ankara sokaklarını süsledi.

Ilgaz dağı Ankara sokaklarını süsledi.

Ilgaz dağı Ankara sokaklarını süsledi.
banner145

Çankırı Valiliğince başlatılan ve Ilgaz Yıldıztepe tanıtımına yönelik çalışmalar kapsamında Başkent Ankara'nın ana arterlerindeki reklam panolarına asılan afişler ilgi çekiyor.

Başkent’te bilboardlara, megalightlara ve otobüslerin ve minibüslerin arkalarına olmak üzere 149 noktaya asılan afişler yoldan geçenler tarafından ilgiyle izleniyor. Özellikle Ankara'da yaşayan 220 bin Çankırı nüfusuna kayıtlı insanı mutlu eden bu durum karşısında, Çankırı Valiliği'nin geç kalmış tanıtım atağı, başlangıç açısından büyük önem taşımakta.

8-14 Ocak, 12-18 Ocak ve 11-17 Ocak tarihlerinde asılı kalacak şekilde Ankara’da, Çankaya, Kızılay, Bakanlıklar, Kavaklıdere, Beytepe, Yıldız,  Oran Alaçaatlı ve  Çukurambar  gibi semtlerinin dikkat çekici köşelerine ve ana yol güzergahlarına bilboard ve megalightlar asıldı. Otobüslere de asılan reklamlar ile Çankırı Valiliğine ve Ilgaz Kaymakamlığına, gazeteler, tanıtım firmaları ve büyük firmaların yöneticilerine kadar çok sayıda telefon gelerek Ilgaz Yıldıztepe hakkında bilgiler alındı.

Çankırı’da da Anıt Meydanına, Kucaklama Taşına, İstasyon Kavşağına, Şehir giriş ve çıkışlarında ve Ilgaz’da yol güzergahı üzerine asılan afişlerde “Harika Kış Manzarasının Sizlere Eşlik Edeceği Ilgaz Dağı’nın En Uzun Telesiyej ve Kayak Pisti Hizmete Açıldı” , “Kayakseverlere Müjde! Ilgaz Dağının En Uzun Telesiyej ve Kayak Pisti Yıldıztepe’de” yazılarak Ilgaz Telesiyejinin hizmete açıldığı duyuruldu.

-TANITIM ATAĞI SONUÇ VERECEK Mİ?

Tanıtım ve reklamcı gözüyle Çankırı Valiliği'nce hazırlanan afişleri  haber servisimize değerlendiren gazetemiz sahibi Ercan Şeker , tanıtım atağını oldukça olumlu bulduğunu belirtti.

Çankırı Valiliği'nin böyle bir tanıtım atağının ilk olması açısından büyük bir önem teşkil ettiğini belirten Şeker, "Yalnız burada dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi verilmek istenen mesajın oldukça yalın bir dil kullanılarak verilmiş olması. Bu noktada hazırlanan afişlerde Ilgaz Kaymakamlığı, Ilgaz Belediyesi gibi adeta dergi künyesini andırır şekilde büyük puntolarla basıslan yazıların, afişi boğduğunu belirtmek isterim. Burada adeta kurumsal bir kavram kargaşasına yol açılmış. Oysa verilmek istenen mesaj sadece 'Ankara'ya iki saat uzaklıkta, beyaz cennet llgaz' olmalıydı " diye konuştu.

Tanıtım atağının sürekli devam etmesi gerektiğini belirten Şeker, "Bu iş sadece billboardlara reklam vermekle olmaz. Sosyal paylaşım ağları ve internet siteleri için tanıtıcı flash bannerler hazırlattırılıp, en çok takip edilen haber siteleri ve tur şirketlerinin sitelerine reklam verilmesi çok önemli. Ilgaz dört yol kavşağına turizm danışma noktası konulması gerekir. Bu konuda başta Ilgaz halkı olmak üzere çevredeki işletmeler kendilerini bir dağ kasabasında yaşadıklarının farkına varmalılar. Hazırlıklarını ona göre yapmalılar. Sonuçta ciddi bir reklamla girdiğiniz tanıtım atağı ters tepe bilir ve beklentileri karşılayamazsanız, bu uzun vadede olumsuz ve silinemez bir etkileşim oluşturabilir" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER