banner306
banner198

Ilgazlı iş adamları biraraya geliyor

Ilgaz dernekler birliği İstanbul da ki Ilgazlı esnaf ve iş adamlarını tespit ve onları tanıma, birbirleri ile tanıştırma ve aralarında işbirliğini tesis etme amacıyla bir yemek düzenliyor.

Ilgazlı iş adamları biraraya geliyor
banner145

1965 Yılında Ilgazlılar derneği olarak kurulan, günümüzde ise İstanbul’da kurulmuş Ilgaz’a bağlı köy derneklerine çatı örgüt olma özelliği ile öne çıkan Ilgaz dernekler birliği, İstanbul da ki Ilgazlı esnaf ve iş adamlarını tespit ve onları tanıma, birbirleri ile tanıştırma ve aralarında işbirliğini tesis etme amacıyla bir yemek düzenliyor.

 

İstanbul Akgün otelde 5 Şubat cumartesi saat:19.30 da yapılacak yemeğe İstanbul’da yaşayan, isimleri kendi köy dernek başkanlarınca Ilgaz dernekler birliği yönetimine bildirilen yaklaşık 500 esnaf ve iş adamının katılması bekleniyor.

 

Kuruluşundan bu yana Ilgazlı üniversite öğrencilerine burs verme, geziler, piknikler, festivaller, eğlence geceleri, çeşitli spor müsabakaları, yardım organizasyonları ile yerel kültürün yaşatılması ve tanıtılması adına yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren Ilgaz dernekler birliği, yapacağı esnaf ve iş adamları yemeği ile de ekonomik alanda ne yapılabilirin cevaplarını arayacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304