banner198

İlk deplasman galibiyeti neden olmasın!

Çankırı Belediyespor ilk yarının sondan bir önceki haftasında deplasmanda puan ya da puan avında. Takımda cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.

İlk deplasman galibiyeti neden olmasın!
banner145

Bugün saat 15.00’te Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor cumartesi günü Anadolu Jet’in 18.30 tarifeli uçuşuyla Trabzon’a hareket etti. Yaklaşık bir saat süren uçak yolculuğu sonrası havaalanından Akçaabat’a geçen kafile, Büyük Söğütlü Oteline yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.


Bugün oynanacak olan maçla ilgili olarak Teknik Direktör M. Fahir Genç gazetemize yaptığı açıklamada “İlk defa bir deplasman maçına bir hafta boyunca hazırlandık. Alacağımız neticenin bizi mutlu edeceğini düşünüyorum” dedi.


Takımın teknik patronu M. Fahir Genç, Çankırı Postası’nın sorularını yanıtlarken “Ligin geride bıraktığımız 9 haftasında en azından 5 ya da 6 puan daha fazla toplamamız gerekirdi. Tokatspor ve Çorumspor maçlarının sonucu beraberlik olmalıydı. İçeride de Trabzon Karadenizspor’a karşı yenilgiyi hiç mi hiç hesaplamamıştım. Bu maçtaki yenilgimizi de halen anlamış değilim.” dedi.

 

M. Fahir Genç konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ligin ilk yarısı oynayacağımız iki maç ile tamamlanacak. Hedefimiz asgari 4 puan daha alarak ilk yarıyı 15 puanla bitirmek. Şöyle bir geriye baktığımda beni üzen tek maç Trabzon Karadenizspor maçı oldu. Bu maçı nasıl kaybettik hala anlamış değilim. Buna ilaveten Tokat ve Çorumspor maçlarını da asgari beraberlikle tamamlamamız gerekirken sahadan puansız ayrıldık. Tabii ki Karsspor maçını da hatırlamak istemiyorum. O maçla ilgili de daha fazla konuşmanın anlamı yok. Artık önümüzdeki iki maçtan en azından 4 puanla ayrılarak hem kendimizi hem de taraftarımızı rahatlatmak istiyoruz. Yarınki maçla ilgili olarak da sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Uzun bir hafta çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Yakından bildiğim bir sahada futbol oynayacağız. Futbol oynamaya elverişli bir saha. Hava şartları da gayet yerinde. Umarım 90 dakika sonucunda buraya nasıl yüksek moralle geldiysek, Çankırı’ya da öylesi bir moral ile döneriz.”

 

Maçın hakemleri belli oldu

Bu arada bugün oynanacak olan açın orta hakemi Mersin bölgesinden Mehmet Güven. Yardımcıları da Mersin Bölgesinden Emin Topçu ve Gaziantep bölgesinden Fevzi Demirhan birlikte yönetecekler.. Maçın 4’üncü hakemi ise Hatay bölgesinden Hasan Kılıçoğlu.

Çankırı Belediyespor'a Akçaabat Sebatspor karşılaşmasında başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER