banner198

İlklerin sporcusu dördüncü oldu

Çankırı nın ilk vücut geliştirme sporcusu Murat Polat, Türkiye Federasyon Kupası ve Milli Takım seçmelerinde 4. olarak tarihe geçti.

İlklerin sporcusu dördüncü oldu
banner145

Çankırı’nın ilk vücut geliştirme ve fitness sporcusu, ilk kez katıldığı Türkiye Federasyon Kupası ve Milli Takım seçmelerinde 4. olarak tarihe geçti.

Çankırı Vadispor Kulübü sporcusu Murat Polat, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından hafta sonu Eskişehir’de düzenlenen Federasyon Kupası ve Milli Takım Seçmeleri’nde podyuma çıktı.

64 kiloda 11 sporcunun katıldığı Ustalar Vücut Geliştirme Şampiyonasında ilk gez yarışan sporcumuz Murat Polat, şampiyonada büyük bir başarıya imza atarak ilk dört sporcu arasına girmeyi başardı.

Vadispor Kulübü başkanı Selahattin Çöpten ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Çöpten’in hazır bulunduğu şampiyona iki gün boyunca devam etti.

Şampiyona sonrasında Çankırı’ya dönen ve elde edilen başarının sporcuları Murat Polat’ın büyük bir özveri ve gayreti sonrasında başarıldığını söyleyen Vadispor Kulübü Başkanı Selahattin Çöpten, “Vücut geliştirme sporu oldukça maliyetli ve sabır gerektiren bir spor dalıdır. Sporcumuz kısa bir sürede gösterdiği performansla beni ve şampiyona katılan tüm teknik ekiplerin takdirini kazandı. Vadispor Kulübü olarak ilkleri gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Murat Polat kardeşimiz en güzelde şekilde Çankırı’nın adını duyurdu. Bir daha ki yarışmada kendisinden şampiyonluk bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER