banner198

İMARETE YENİ YÜZ

İmaret Meydanından Kastamonu yoluyla kesişen Vali Ayhan Çevik Caddesinin bitimine kadar olan yolda kaldırım çalışmalarına başladı.

İMARETE YENİ YÜZ
banner145

Belediye Fen işleri ekipleri, İmaret Meydanından Kastamonu yoluyla kesişen Vali Ayhan Çevik (İmaret) Caddesinin bitimine kadar olan yolda kaldırım çalışmalarına başladı.

Daha önce yapılan ihale kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürerken bir zamanlar türkülere konu olan İmaret güzergâhı estetik kaldırımları ile eski güzel günlerine dönüyor. 

Yaklaşık 750 m2 karo ve 370 metre bordür kullanılarak tamamlanması planlanan Vali Ayhan Çevik (İmaret) Caddesi kaldırımları çevreden geçen vatandaşlarca da beğeniliyor. Vatandaşlar çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç’e bölgeye verdikleri önem ve yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler. İmaretin geçmişten gelen özel bir konumu bulunduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “İmkânlarımız ölçüsünde şehrimizde sıkıntılı olan bölgelerde yol, tretuvar çalışmalarını sürdürüyoruz. Ekiplerimiz muhtelif bölgelerde çalışıyor. Hedefimiz geçmişte kent hafızasında, ekonomisinde ve kültüründe önemli bir yeri olan İmareti yeniden eski canlı günlerine kavuşturmaktır” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER