banner198

İnternet saç baş yoldurdu

Gün boyu sürekli kesilen internet bağlantısı Çankırılıları çıldırttı.

İnternet saç baş yoldurdu
banner145

Çankırı’da dün internet alt yapısı çöktü. Sabah saatlerinden itibaren başlayan yavaşlama özellikle noter başta olmak üzere internetin en etkin kullanıldığı bankalar ve Resmi Kurumlarda işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar internetin yavaş olması sebebiyle saatlerce beklemek zorunda kaldılar. Sıklıkla internetin kesildiği gün boyunca internet kullanıcıları adeta saç baş yoldu.

Türk Telekom’un İnternet alt yapısında yıllardır iyileştirme yapmaması Çankırı’da abone sayısının artmasıyla verilen hizmetin yetersizliğini ortaya koyuyor.  Birçok siteyi açamayan aboneler, TTNET'in "Modeminin kapatıp açın, olmazsa ayarlarını yeniden yapın" gibi basit ve faydasız çözümlerin de internetin hızına bir etkisi olmadığını dile getirdiler.

Türk Telekom yetkilileri bu konuda bir açıklama yapmazken, Çankırı'daki internet kullanıcıları hızın yavaşlığından oldukça şikâyetçi. Günün değişik zamanlarında internet hızında değişimler yaşanıyor. İnternetin en az kullanıldığı zaman dilimi olan gece 02.00 ile 06.00 arasında hızda hissedilir bir artış gözlenirken, sabah 08.00 ile 18.00 saatleri arasında internetin hızının yavaşlaması birçok kamu kuruluşunda işlerin yavaşlamasına sebep olup birçok sıkıntıyı da beraberinde getiriyor.

Reklam kampanyalarıyla abone çekmek için hertürlü çareye başvuran TTNET'in Çankırı'da alt yapı çalışmlarına ne zaman başlayacağı ise merakla beklenmekte.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER