banner198

İrfan Dinç, Nevzat Ayazdan feyz alma gayretinde...

Milli Savunma ve Milli Eğitim eski bakanlarından, Çankırı eski milletvekillerinden Nevzat Ayaz, Başkan Dinç ile Bayramörende buluştu.

İrfan Dinç, Nevzat Ayazdan feyz alma gayretinde...
banner145

Milli Savunma ve Milli Eğitim eski bakanlarından, Çankırı eski milletvekillerinden Nevzat Ayaz, siyasetteki ve bürokrasideki tecrübelerini Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile paylaştı.

Dünya Yamaç Paraşütü ön elemeleri ve Türkiye Yamaç Paraşüt Şampiyonasının 2. ayağının gerçekleştirildiği Bayramören’deki evinde, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile yaklaşık bir saat süreyle sohbet eden Nevzat Ayaz, Çankırı’nın ilginç bir siyasi yapıya ve hizmet anlayışına sahip olduğunu belirterek, “Ancak Çankırı insanının hizmetin yapıldığı dönem olmasa bile daha sonrasında takdir ve vefa duygusunu üst seviyede gösteriyor” dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de Nevzat Ayaz’ın bürokrasi ve siyasi birikimi ile sadece Çankırı’nın değil Türkiye’nin önemli şahsiyetlerinden birisi olduğunu belirterek “Sayın bakanımı fırsat buldukça ziyaret ederek onun engin birikim ve tecrübelerinden istifade ediyorum. Sağ olsun o da bir baba şefkati ile tecrübelerini benimle paylaşıyor. Sayın Ayaz bürokraside edindiği tecrübeyi siyasete taşıyıp oturduğu koltuklarda Çankırı’yı düşünerek hizmet etmiş büyük bir devlet ve siyaset adamıdır” diye konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER