banner306
banner198

İşadamından üç Bin kişilik iftar

Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yıldızdan Kurşunlu ilçesinde üç bin kişilik iftar sofrası

İşadamından üç Bin kişilik iftar
banner145

Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yıldızdan Kurşunlu ilçesinde üç bin kişilik iftar sofrası.

Kurşunlu ilçesi büyük göl mevkiinde yapımı devam eden dünyanın en büyük seramik fabrikasının sahibi Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Sabahattin Yıldız, inşaat halindeki seramik fabrikası alanında üç bin kişilik iftar yemeği verdi.

Çankırı'nın Orta ilçesinde Yıldızlar Holding tarafından yapımı planlanan Yaylakent Termik Santrali temel atma töreni için ilimize gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı iftar yemeğine siyaset, bürokrasi, iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kurşunlu ilçesi ve köylerinde yaşayan vatandaşlarında davetli olduğu iftar yemeğine yoğun katılım gerçekleşti.

 Kültür Bakanlığı Tasavvuf Musikisi ekibinin ilahileriyle renk kattığı iftar programı sonrası Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Tamer Yıldız, Türkiye’nin istikrarıyla alakalı referandumda vatandaşın sağduyu ve sezgilerine güvendiğini belirterek, buraya gelmiş olmaktan dolayı son derece keyif ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Fabrikadan ayrılmadan önce Kurşunlu eski İl Genel Meclis üyesi Sabri Şeker’le ayaküstü sohbet eden Bakan Yıldız’ın “Siz Kurşunlular ne kadar güzel ve hoş insanlarsınız” şeklindeki iltifatına “o sizin kendi kalbinizin güzelliği” cevabını alan Yıldız, bir bayanın kendisine uzattığı notu  özel olarak okuyacağını söyleyerek cebine koyması dikkat çekti.

Burak CİNLİ / Kurşunlu-ÇP

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304