banner198

İsmail Filiz, Rafet El Romanla kardeş oldu

Ezel dizisinde ki Ömer karakteriyle ünlenen, İsmail Filiz yeni dizi için kolları sıvadı...

İsmail Filiz, Rafet El Romanla kardeş oldu
banner145

Ezel dizisinde ki  Ömer karakteriyle ünlenen, İsmail Filiz yeni dizi için kolları sıvadı...

 

Ezel dizisindeki rolüyle televizyon dünyasına merhaba diyen Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in oğlu İsmail Filiz, Medyapım'ın çektiği 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinde Ünlü şarkıcı Rafet El Roman 2011 Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, Seda Akman ve ile başrol oynuyor.

Nahit Sıtkı Örik'in aynı adlı romanından ekrana uyarlanan 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinin çekimlerine başlandı. TV Aktüel'in haberine göre, Medyapım'ın Show TV için çekeceği dizinin başrol erkek oyuncusu için uzun süredir cast görüşmesi yapılıyordu. Rol için önce Kutsi'nin adı geçiyordu fakat yapım şirketi rol için ünlü şarkıcı Rafet El Roman'la anlaştı. Gül Güzelkaya'nın yönettiği diziyi, Meryem Gül yazıyor.

Dizinin başrol kadın oyuncusu ise bu yılın Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca olacak. Karaca, hızlandırılmış oyunculuk dersleri alarak diziye hazırlanıyor.

'Eve Düşen Yıldırım'da Seda Akman, Rafet El Roman'ın eşini canlandıracak. İsmail Filiz ise ünlü şarkıcının erkek kardeşi rolüyle ekranlara gelecek. Usta oyuncu Ahmet Mekin de Rafet El Roman ve İsmail Filiz'in babası rolüne hayat verecek.

Genel Konu:

Gizem Karaca, babası ölünce amcasını canlandıran Ahmet Mekin'in çocuklarıyla yaşadığı eve yerleşecek. Karaca'nın gelişi evde adeta yıldırım etkisi yaratacak. Çünkü her iki kardeş de bir süre sonra Karaca'ya aşık olacak. Ardından ailede büyük kavgalar ve acılı günler yaşanacak.

Oyuncular:

Rafet El Roman
Gizem Karaca
Seda Akman
İsmail Filiz
Ahmet Mekin
Suzan Aksoy
Şencan Gükleryüz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER