banner198

İşsizlik sonucu yaşadığı bunalım canından etti...

Fatih mahallesi Alperen sokakta ikamet eden 33 yaşındaki Ahmet T. evinde başına bir el silah sıkılmış olarak bulundu.

İşsizlik sonucu yaşadığı bunalım canından etti...
banner145

Fatih Mahallesi, Alperen sokakta ikamet eden 33 yaşındaki Ahmet T. evinde başına bir el silah sıkılmış olarak bulundu.

Olay, tüm aramalarına rağmen cep telefonunu açmamasından şüphelenen bir yakınının akşam saatlerinde Ahmet T.’nin evine gitmesi üzerine ortaya çıktı.

Daire kapısını tıklatmasına karşın içeriden cevap almayan ve televizyon sesi duyan yakını üçüncü katta bulunan daireye balkon penceresinden girdi ve oturma odasında kanepeye uzanmış vaziyette yatan Ahmet T.’nin kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Gördüğü manzara karşısında şoka giren yakınının çığlıklarını duyan komşuların gelmesiyle şahit oldukları üzücü tablonun şaşkınlığını yaşayan apartman sakinleri hemen 155 polis imdat numarasını aradılar.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından şüphe çeken bir bulguya rastlanmazken, Cumhuriyet Savcısı Esat Faruk Benli’nin olay mahallini tetkik etmesinin ardından ceset evden çıkarıldı.  

Olay, uzun süredir işsiz olduğu ve piyasaya borcu bulunan Ahmet T.’nin bu yüzden bunalıma girdiği ve son olarak da iki gün önce yaşanan bir tartışma sonrası eşinin evden ayrılarak annesinin yanına gitmesi sonrası yaşandı. Cesedin ölüm saati belirlenemezken silah sesinin komşuları tarafından duyulmaması apartmanda doğalgaz çalışması yapıldığı için duvarları delmede kullanılan hilti makinesinin çalıştığı sırada tetiğin çekildiği savını güçlendiriyor.

Kendi silahından çıkan kurşunla hayata gözlerini yuman Ahmet T.’nin intihar ettiği şüphesi ağırlık kazanırken, ceset otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi.

İki çocuk babası Ahmet T.’nin ölüm haberini alan babası ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Fotoğraf: Arşiv görüntüsü.

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE!

Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmak için adınızı soyadınızı ve e-mail adresini girerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayına alınacaktır. Dilerseniz http://www.intensedebate.com sitesine üye olarak yorum ekleyebilir ve her defasında bilgilerinizi girmeden yorum yapabilir, geçmiş yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: [email protected] adresine yazabilirsiniz)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER