banner198

İstanbuldaki federasyonlar sonunda birleşti!

İstanbul da yaşayan Çankırılıların kurduğu iki ayrı federasyon dün yaptıkları genel kurulda ÇANDEF çatısı altında birleşti.

İstanbuldaki federasyonlar sonunda birleşti!
banner145

İstanbul’da yaşayan Çankırılıların kurduğu iki ayrı federasyon ÇANFED ve ÇASOYAF‘in birleşmesi ile kurulan ÇANDEF’in ilk genel kurul toplantısı İstanbul’da yapıldı.

Pazar günü Saat 14.00’da Fındıkzade Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığına Hayati Odabaşı seçildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından ilk olarak ÇOSOYAF ve ÇANFED’in feshedilmesi federasyon delegelerinin oylamasına sunuldu.

Federasyonların feshinin ardından ÇASOYAF eski başkanı Mehmet Dereli kürsüye gelerek “Gemiyi en son kaptanlar terk eder! Bende burada rozetimi çıkartıyor ve bundan sonraki tüm desteğimi ÇANDEF’e vereceğimi belirtmek istiyorum”dedi. Mehmet Dereli’ye ÇANDEF rozetini İsmail Suaydın taktı. Çankırı Vakfı eski başkanı İskender Oflaz’da vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Mehmet Dereli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra kürsüye gelen ÇANFED eski başkanı Ömer Lütfi Özenç federasyonda çatısı altında benimsedikleri vizyonu gerek Çankırının ilçe ve köylerini gezerek, gerekse İstanbul’daki Çankırılıları ziyaret ederek anlattıklarını belirtti. Yeni seçilecek yönetime başarılar dileyen ve elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyleyen Özenç’e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verildi. Özenç plaketini Çankırı Vakfı başkanı Eşraf Harmandar’ın elinden aldı.

Tek liste halinde yapılan genel kurul sonrası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu: İsmail Suaydın, Hamdi Elmalıdere, Arif Öztürk, Sacid Demir, Ali Orduhan, Serkan Küpeli, Mehmet Altıntop, Erol Çınar, Ömer Kandemir, Hasan Yayla, Samet Özdemir, Muhittin Aşıkoğlu, Özcan Çam, Osman Unal, Münür Yemşen,  Müsellim Koca, Aziz Top, Ahmet Ceylan, Neriman Topuz ve Sabri Çelik.

Denetim Kurulu: Ali Gölcük, Yusuf Uyanıkoğlu ve Metin Baş.

Merkez Disiplin Kurulu: Bilal Abanik, Ranmazan Ekmekçioğlu ve Ramazan Gül.

Federasyon Meclis Başkanlık Divanı: Kadir Erbsan, Erol Bayram, İskender Oflaz, Hasan Benli ve Kenan Kılavuz.

Yüksek İstişare Kurulu: Ömer Lütfi Özenç, Mehmet Dereli, Sinan Aydın, Dr. Hidayet Karaca, Dr. Şaban Odabaşı, Dursun Abanik, Prof Dr. İsmail Hakkı Oktay, Hayati Odabaşı, Akif Karamehmet ve Mahmut Şahinoğlu.

Çalışma ve ARGE Grubu: Hasan Göç, Erdal Yılmaz, Bayram Demirtaş, Seyfettin Duran ve Mehmet Kocabaşoğlu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER