banner306
banner198

İzmir’de yaşayan Çankırılılar iftarda buluştu!

İzmir ve çevre il ve ilçelerde bulunan Çankırılılar iftar yemeğinde buluştu.

İzmir’de yaşayan Çankırılılar iftarda buluştu!
banner145

İzmir Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin düzenlediği iftar yemeğinde İzmir ve çevresinde yaşayan Çankırılılar bir araya geldi. Pınarbaşı Alibaba restoranda verilen iftar yemeğine yoğun yağmur nedeniyle geri dönenlere rağmen katılanlar çoğunluktaydı.

 

Dernek Başkanı Mustafa Başer ve Başkan Yardımcısı Celal Gürgen’in özverili çalışmaları ile bir araya gelen Çankırılılar 700 km ötede olsalar da memleket ve hemşeri özlemlerini giderdiler.

 

Karayolları eski genel müdürü, Turgay Çimen, geçtiğimiz yıllarda, İzmir eski İl Müftü yardımcılığı yapan ve Avusturalya Din Ataşeliği görevinden yeni dönen ve halen Söke Müftüsü olan Kurşunlu-Çaylıca köyünden Mevlüt Haliloğlu, İzmir Konak eski Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Tengerlek, İzmir Veleybol eski İl Temsilcisi, Hasan Dursun, İzmir Çankırılılar Derneği eski Başkanı İbrahim Zencirci’nin de bulunduğu iftar yemeğine, 250’nin üzerinde Çankırılı katıldı.

 

Söke Müftüsü Haliloğlu’nun duası ile başlayan gece açılan iftar sonrası yine müftü Haliloğlu’nun konuşması ile devam etti:

 

“Çankırı’dan gurbete gidenler her görüşü temsil edebilirler. Bizlerin Fenerli ya da Galatasaraylı olması gayet doğal! Hatta Beşiktaşlı da olabiliriz! Ancak her birimiz Çankırılılık ortak paydasında buluşmak zorundayız. Bunu gerçekleştirdiğimizde ve yaşamımıza kattığımızda çevremize de kendimize de birçok faydalar sağlarız. Çankırılılık ortak paydası bizleri her daim bir adım ileriye götürür”

 

Gecede, yönetim kurulu adına dernek başkanı Mustafa Başer kısa bir konuşma yaptı ve dernek faaliyetlerinden söz ederek, derneğin yeni web sayfası hakkında bilgi verdi. Gece ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelme dileğiyle son buldu.

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE! Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmak için adınızı soyadınızı ve e-mail adresini girerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayına alınacaktır. Dilerseniz http://www.intensedebate.com sitesine üye olarak yorum ekleyebilir ve her defasında bilgilerinizi girmeden yorum yapabilir, geçmiş yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: [email protected] adresine yazabilirsiniz)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304