banner198

Kalp krizi geçiriyor diye hastaneye yatırıldı ama...

Kurşunluya bağlı Taşkaracalar Belde Belediye Başkanı Yaşar Özdemir gece yarısı Ankarada yatırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kalp krizi geçiriyor diye hastaneye yatırıldı ama...
banner145

Kurşunlu’ya bağlı Taşkaracalar beldesi Belediye Başkanı Yaşar Özdemir bugün gece yarısı Ankara’da hastanede vefat etti.

 

Dün öğle saatlerinde fenalaşarak yakınları tarafından Çankırı Devlet Hastanesine getirilen Başkan Yaşar Özdemir, yapılan müdahalelerden yeterli sonuç alınamayınca Ankara’ya sevkedildi.

 

Ankara’da yatırıldığı hastanede başta emar çekimi ve diğer müdahalelerle kalbe giden damarların birinde çatlama tespitinden sonra ameliyata alınan Özdemir, ameliyat sırasında yaşamını yitirdi

 

2 Şubat 1948 doğumlu olan Yaşar Özdemir, 28 Mart 2009 yerel seçimlerinde Taşkaracalar beldesinden AK Parti adayı olarak seçimlere girmiş ve partisinden belediye başkanı seçilmişti.

 

Çankırı Postası olarak yaşamını yitiren Yaşar Özdemir’e Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi sunarız.

 

İL BAŞKANI ŞAHİN: DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM…

Taşkaracalar Belde Belediye Başkanı Yaşar Özdemir’in ani vefatı ile ilgili olarak kendisine ulaştığımız AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. İdris Şahin “Taşkaracalar Belediye Başkanımız Yaşar Özdemir’in vefat haberi beni ve partililerimi derin üzüntüye sevketti. Şahsım ve teşkilatım adına Özdemir ailesine taziyelerimi sunarken, geride kalanlara da sabır ve metanet diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep özdemir
Zeynep özdemir - 2 yıl Önce

Canm babam çok özledim Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet

SIRADAKİ HABER