banner198

Kaman ve Şireci ye açık davet!

Kapalı kapılar ardında konuşmayı bırakın Çankırı kamuoyu önünde iddialarınızı belgeleriyle ortaya çıkartın…

Kaman ve Şireci ye açık davet!
banner145

Kapalı kapılar ardında konuşmayı bırakın Çankırı kamuoyu önünde iddialarınızı belgeleriyle ortaya çıkartın…

Bir türlü suların durulmadığı Çankırı Belediyespor'da gün geçmiyor ki yeni bir olay, yeni bir iddia ortaya atılmış olmasın. Çankırı kamuoyunda büyük rahatsızlık doğuran ve kimin haklı, kimin haksız olduğu noktasında kafası karışan Çankırılı sporseverler de bu durumdan oldukça rahatsız. Özellikle Kulüp Başkanı Sevda Karali Şireci’nin gittiği dost meclisi ve hemşeri gruplarında dillendirdiği iddialar yenilir yutulur gibi değil.  Son olarak kendi facebook  profilinde paylaştığı bilgilerin teknoloji yardımıyla kitlelere duyurulmasını istemesi sonrası Çankırı Postası iddiaların odağındaki isimlere açık davette bulunuyor.

Yaşanan bu kaos ortamında şehrin tek profesyonel takımının büyük zararlar görmemesi ve okuyucularımızdan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak tarafları kameralar önünde iddialarını ispat etmeye ve tartışmaya davet ediyoruz. Özellikle iddiaların odağında yer alan isimlerin başında gelen eski kulüp başkanı Celal Kaman ve şimdi ki kulüp başkanı Sevda Karali Şireci’yi köşe yazarımız ve gazetemiz sahibi Ercan Şeker yönetiminde düzenlenecek olan bir açıkoturuma çağırıyoruz. 

Bu konuyla ilgili konuşan gazetemiz sahibi Ercan Şeker, “Çankırı’ya zarar veren bu çekişmeden hem bir sporsever hem de bir gazeteci olarak oldukça büyük rahatsızlık duyuyorum. Ortaya atılan karşılıklı iddialar ve bilgi kirliliği çok üzüntü verici. Toplumun değişik kesimlerinde yer alan ve Çankırı ortak paydasında buluşan okuyucularımızı da bu rahatsızlıklarını dile getiriyor. Ben buradan Celal Kaman ve Sevda Karali Şireci’ye sesleniyor ve kapalı kapılar ardında ya da faklı ortamlarda yapılan konuşmaları bir kenara bırakıp benim yönetimimde kameralar önünde yapılacak bir programda görüşlerini sunmaya ve ortaya atılan iddialarını kanıtlamaya davet ediyorum. Her iki tarafta eteklerindeki taşı dökmeli ve ellerinde ne gibi bilgi ve belge varsa kamuoyu önünde sunmalılar. Çünkü bu tartışma iki kişiden öteye Çankırı adına zarar verir boyutları çoktan aşmış durumdadır” diye konuştu.

Evet, Çankırı Postası olarak "Hodri Meydan" diyor ve iki tarafı da programımıza davet ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER