banner306
banner198

Kar yağdı, Ilgaz Dağı geçit vermedi!

Çankırı da dün akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Kar yağdı, Ilgaz Dağı geçit vermedi!
banner145

Çankırı'da dün akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.


Özellikle Çankırı-Kastamonu karayolu üzerinde yer alan Ilgaz Dağı'nda çok sayıda TIR ve kamyonun kayması nedeniyle yolda trafiğe kapanırken, ulaşım uzun süre aksadı. Emniyet birimleri zincirsiz hiçbir aracın geçişine izin vermiyor. Ilgaz Dağı'nda sabah saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş yollarda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri bir taraftan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar Karayollarının yetersizliğinden yakındı.

Öte yandan Çankırı kent merkezinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı gün boyunca aralıklarla devam etti. Vatandaşlar sabah uyandıklarında kenti bembeyaz bir örtüyle kaplanmış bir vaziyette buldu. Öğle saatlerinden itibaren şehir içerisindeki karlar erirken, şehri çevreleyen tepeler kar örtüsüyle kaplandı. 


Kar yağışının aniden etkisini göstermesiyle birlikte sanayi sitesindeki lastik tamir ve değişim yapan işyerlerinde araçlar kuyruk oluşturdu.  Lastikçiler yoğun talebe cevap verebilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu arda zincir satışlarıda patladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304