banner198

Karayollarında hırsızlar da tam gaz...

Ölüm çukuruna giden yolda sürücüleri uyaran ışıklı lamba, çekim yaptığımız salı gününün ertesinde hırsızlar tarafından çalındı.

Karayollarında hırsızlar da tam gaz...
banner145

Aşağı Çavuş köyü yol ayrımında çalışmaları sürdürülen ve inşaat çalışmaları sırasında iki aracın düşmesi ve 1 kişinin de hayatını kaybetmesi sonucu "ölüm çukuru" ismini alan hemzemin geçite yaklaşık 500 metre mesafade bulunan “güneş enerjili ışıklı uyarı lambası” hırsızlar tarafından çalındı.

 

Çok değil daha üç gün önce yerinde fotoğrafladığımız “ışıklı uyarı lambası” hırsızlar tarafından çalındı! Çalınma olayı Çarşamba günü gerçekleşti.

Güneş enerjisiyle hava kararınca otomatik olarak hizmet görmeye başlayan ışıklı ikaz lambasının piyasa değerinin 2 bin TL dolayında olduğu öğrenildi.

Çalınan lambanın yenisi köprü inşaatını yapan müteahhid tarafından alınarak sürücüler için ışıklı ikazları yapması için yerine konulduğu bildirildi..

 

Bir önceki haberleri okumayanlar için:

http://www.cankiripostasi.com/Haber_detay.asp?id=1510

 

Konuyla ilgili ilk haber için:
http://www.cankiripostasi.com/Haber_detay.asp?id=1493


ELDİVAN YOLUNDA 22 TANE ÇALINDI!

Öte yandan Çankırı Postası haber servisinin edindiği bilgilere göre, halen yapım çalışmaları süren Çankırı-Eldivan kara yolunda da benzer lambalardan bugüne kadar 22 adet çalındığı öğrenildi.

 

Fotoğraf: Salı günü fotoğrafladığımız ve çarşamba günü hırsızlar tarafından çalınan güneş enerjisiyle çalışan ışıklı ikaz lambası.

 

 

Bu arada Aşağı Çavuş köyü yol ayrımında yapımı devam eden hemzemin geçit çalışmasının 3 Eylül günü tamamlanacağı öğrenildi. Daha önce yapılan açıklamaya göre çalışmaların tamamlanma süresi 30 Ağustos pazar günü olarak bildirilmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER