banner198

Kars deplasmanına büyük bir moralle gidiliyor...

Çankırı Belediyespor bu sabah Ankara Esenboğa Havaalanından Anadolu Jetin sponsorluğunda Kars deplasmanına puan ve puanlar için uçtu.

Kars deplasmanına büyük bir moralle gidiliyor...
banner145

Çankırı Belediyespor, Pazar günü kendi evinde Bugsaşspor’u 1-0’la geçerken, yarın deplasmanda karşılaşacağı Karsspor karşılaşması için bu sabah Ankara Esenboğa Havaalanından Anadolu Jet ile Kars’a uçtu!

 

Liglerin geride kalan 7 haftasında topladığı 8 puanla üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Çankırı Belediyespor, yarın karşılaşacağı Karsspor maçı için bu sabah saat 09.00’da Ankara Esenboğa Havaalanından Anadolu Jet ile Kars’a hareket etti. Kars’a giden 29 kişilik ekibe 2. Başkan Hakan Şireci başkanlık ediyor. Kafilede 2 idareci, 7 teknik ekip ve 20 futbolcu mevcut.

 

Sabah saatlerinde Çankırı’dan otobüsle Ankara Esenboğa Havaalanına gelen takımı Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci karşıladı. Takımın teknik direktörü M. Fahir Genç Çankırı Postası'na yaptığı açıklamada “Pazar günü özellikle ikinci yarıda oynadığımız güzel futbol ve tek gollü de olsa galibiyetle kapatmamız sevindirici. Kars’a bu moral ve motivasyonla gidiyoruz. Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini, eksikliklerimizi giderme yönünde gayretlerimizin sonuç verdiğini görüyorum. Yarınki maçtan hayli umutluyum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAŞKAN SEVDA KARAALİ ŞİRECİ:
ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR.

Sabahın erken saatlerinde Ankara Esenboğa Havaalanında Çankırı Postası ile karşılaşan Başkan Şireci “Takımın güzel sonuçlar alması tabii ki sevindirici bir durum. Çankırı Belediyespor’u içinde bulunduğu şartlarla değerlendirerek kolay lokma olarak görme arzusunda bulunanlar, sahada en güzel cevabı alıyorlar. Takım içindeki uyum ve mevcut havadan son derece mutluyuz. Bu durum ilerisi için bizlere ümit veriyor. Her zaman söyledim, kısa sürede başarı beklentisi haksızlık olur. Çankırı Belediyespor olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincinde hareket ederek, Çankırı’yı layıkı ile temsil etmenin gayretindeyiz. Önümüzde daha da güzel günler bizleri ve Çankırılıları beklemekte” dedi.

 

Anadolu Jet’in sponsorluğunda Erzurum, Kars ve Trabzon deplasmanlarına gideceklerini söyleyen Başkan Şireci “Sizlerin aracılığı ile, kulübümüze ve Çankırı’ya böylesi bir desteği veren THY Yönetim Kurulu Başkanı ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerini ve desteği olanlara teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

 

Öte yandan Karsspor - Çankırı Belediyespor maçını yönetecek hakemler de aynı uçakla Kars'a hareket ettiler.

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

(Fotoğrafların haber siteleri tarafından kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini isteriz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER