banner198

Kese köyünde acı ve matem vardı!

Kızılcahamamda yaşanan feci trafik kazasında yaşamını yitiren 11 öğrenciden biri olan Mücella Şimşekoğlu, göz yaşları arasında Kese köyünde toprağa verildi.

Kese köyünde acı ve matem vardı!
banner145

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 öğrenciden biri olan Gazi Üniversitesi öğrencisi Mücella Şimşekoğlu (20), Pazar günü Ilgaz’ın Kese köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ülkeyi yasa boğan elim kaza sonucu hayata genç yaşında veda eden Mücella Şimşekoğlu için başta Çankırı olmak üzere Ilgaz ve Kese köyü de ağladı. Babasının teknisyen olarak çalıştığı Ilgaz Devlet Hastanesinin morgundan alınan Şimşekoğlu’nun cesedi, ilçeye bağlı Kese köyüne götürüldü.

Burada gözyaşları ve feryatlar eşliğinde karşılanan genç kızın cenazesi, Kese Köyü Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Defin sırasında baba Muharrem Şimşekoğlu metanet gösterirken, anne Hanife Şimşekoğlu akrabalarınca güçlükle sakinleştirildi.

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi olan Mücella Şimşekoğlu’nun geçen yıl girdiği ÖSS’de Ilgaz birincisi olduğu öğrenildi.

Fotoğraf: ilgazlilar.com adresinden alınmıştır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hira
Hira - 2 yıl Önce

Çok üzgünüm gerçekten gözlerimsulandı

SIRADAKİ HABER