banner198

Kick Boksçular Konyadan madalyalarla döndüler...

Konya’da yapılan, Büyükler-Gençler ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasında, Çankırılı sporcular başarılı performansları ile dikkat çekti.

Kick Boksçular Konyadan madalyalarla döndüler...
banner145

30 Haziran- 5 Temmuz 2009 Tarihleri arasında Konya’da yapılan, Büyükler-Gençler ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasında, Çankırılı sporcular başarılı performansları ile dikkat çekti.

 

Şampiyona sonunda Çankırılı sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplamda 4 madalya ile Çankırı'ya döndüler.

 

Çankırı’ya altın madalyayı miniklerde Kurşunlu’dan takıma katılan Sümeyra Kavutçu kazandırdı. Kurşunlu Gençlik Derneği Spor Kulübü lisanslı oyuncusu ve Kurşunlu Tevfik Fikret İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Sümeyra Kavutçu tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak Semi Contact müsabakalarında birinci oldu ve altın madalyayı takımımıza kazandırdı.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcusu Mevlüt Ünal büyüklerde gümüş madalya kazanırken, Çankırı Belediyespor sporcusu Esma Göktepe ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcusu Gamze Demir bayan-büyüklerde Türkiye 3’üncüsü oldular.

 

Şampiyonada takımın başında olan İl temsilcisi Hasan Aslan gazetemize yaptığı açıklamada “Bugün sona eren şampiyonada sporcularımızın Türkiye şampiyonasında elde ettiği başarı hiç de küçümsenecek cinsten değil. Burada yaklaşık 65 il ve toplamda yaklaşık binin üzerindeki sporcu arasından kazandığımız bu başarıda payları olan başta Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Gençlik Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız ile hocalarımıza ve Sporcularımıza Çankırı adına teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER