banner306
banner198

Kınıklıoğlu referandum turlarına devam ediyor

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, referandum kapsamında Çankırı ilçelerini gezmeye devam ediyor.

Kınıklıoğlu referandum turlarına devam ediyor
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, 12 Eylül’de oylanacak olan anayasa değişiklik paketi kapsamında Çankırı ilçelerini gezmeye devam ediyor.

Değişikli paketinin neler getirdiğini vatandaşlara anlatan ve evet oyu isteyen Kınıklıoğlu, Çerkeş AK Parti İlçe Başkanlığının vermiş olduğu iftara yemeğine katıldı. İftarını AK Parti İlçe Teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlar ile birlikte açan Kınıklıoğlu, teravih namazını Çarşı Cami’sinde kıldıktan sonra bir kahvede vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını dinleyen Kınıklıoğlu muhtarların Çerkeş köy yolları ile alakalı şikayetleri üzerine Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ve İl Özel İdaresi ile görüşüp sorunları masaya yatıracağını söyledi.

Gece Çerkeş’te konaklayan Kınıklıoğlu ertesi gün çalışmalarına devam ederek fidanlık, YİBO ve Çerkeş Devlet Hastanesinin de incelemelerde bulundu. Çerkeş Devlet Hastanesi Başhekimi ile makamında bir araya gelen Kınıklıoğlu daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çerkeş esnafı ile tek tek görüşen Kınıklıoğlu ayrıca bir berber salonu’nda saç tıraşı oldu. Bölgenin en büyük tesisi olan AYTAÇ‘ı da ziyaret eden Kınıklıoğlu, AYTAÇ Genel Müdürü Kemal Tekdemir ile makamında bir araya geldi ve bir süre sohbet etti.

Çerkeş ziyaretinin ardından Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop‘u makamında ziyaret eden Kınıklıoğlu, ilçe sorunları hakkında bilgi aldı.

Akşam saatlerinde Bayramören ilçesine geçen Kınıklıoğlu AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanının vermiş olduğu iftarda teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Kınıklıoğlu Çankırı’nın her yöresinde olduğu gibi Bayramören’in de serin havasından ve sıcak insanının ilgisinden memnun olduğunu belirtti.

Kınıklıoğlu ayrıca yeni atanan Bayramören Kaymakamı Yavuz Akyol’u da makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunarak “İlçemiz ilk görev yeriniz olduğundan dolayı ilçemizi ve Bayramören’in sıcakkanlı insanını meslek hayatınız boyunca unutamazsınız.” dedi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304