banner198

Kınıklıoğlu, Yeni hastane binası Ağustos başında bitiyor

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu Çankırı Devlet Hastanesi’nin yeni binasının yapımının Ağustos başında tamamlanacağını belirtti.

Kınıklıoğlu, Yeni hastane binası Ağustos başında bitiyor
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Çankırı Devlet Hastanesi’nin yeni binasının yapımının Ağustos başında tamamlanacağını, taşınma sürecinin ise İnşaat Daire Başkanlığı ve Tedavi Hizmetlerinin onayından sonra gerçekleşeceğini belirtti.

 

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu bir dizi ziyaret için geldiği Çankırı’da 11-12 Temmuz tarihleri arasında Çankırı merkez ve ilçelerini ziyaret etti.

 

Ziyaret kapsamında Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, İl Tarım Müdürü Metin Karaoğlanoğlu, Çankırı Orman İşletme Müdürü Ahmet Çelik, Toprak Mahsulleri Ofisi Çankırı Ajans Müdürü Muhammet Görkem, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Esat Topal ile bir araya gelen Kınıklıoğlu ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini de ziyaret etti.

 

Yeni atanan Orman İşletme Müdürü Ahmet Çelik ve TMO Ajans Müdürü Muhammet Görkem’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Kınıklıoğlu kurum müdürlerinden son dönemde meydana gelen gelişmeler ve beklentiler konusunda bilgi aldı.

 

İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinde Türkiye'nin sağlık hizmetleri alanında önemli ilerlemeler kaydettiğine işaret eden Kınıklıoğlu, “Uyguladığımız sağlık programı sonucunda alım gücü düşük olan yoksul vatandaşlarımızın sağlık hizmeti alırken parasal açıdan, finansal açıdan sıkıntıya girmesi önlendi. Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanında kaydettiği gelişme hem vatandaşımızın memnuniyetine hem de Türkiye'deki sağlık göstergelerine yansıyor. Amacımız vatandaşlarımıza sağlık alanında en kaliteli, en hızlı, en güzel hizmeti sunmaktır ve bu alanda daha iyilerini yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

Kınıklıoğlu, ayrıca Çankırı Devlet Hastanesi’nin yeni binasının yapımına devam edilmekte olduğu ve Ağustos başında tamamlanacağını, taşınma sürecinin ise İnşaat Daire Başkanlığı ve Tedavi Hizmetlerinin onayından sonra başlayacağını belirtti.

 

Daha sonra Çankırı Devlet Hastanesi ziyaret eden Kınıklıoğlu, Başhekim Fatih Esat Topal ve hastane personeli ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastane başhekimi Fatih Topal’a ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakoç’a teşekkür eden Kınıklıoğlu özellikle çocuk hastalardan etkilendiğini belirtti.

 

Kınıklıoğlu, ayrıca, Ilgaz İlçesinin Kese, Bel Söğüt, Aşağı Bozan, Yukarı Bozan, Seki, Serçeler ve Danişment Köy gurup yollarının asfalt atılma işlemlerini İl Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız ile yerinde inceledi. Asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Kınıklıoğlu, İl Özel İdaresi çalışanları ile de sohbet etti.

 

Son olarak Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İl Başkanı İdris Şahin, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz ve AK Parti İl Teşkilatı ile Çivitçioğlu Medresesi’nde akşam yemeğinde bir araya gelen Kınıklıoğlu, partililer ile referandum sürecini ve dış ve iç siyaset gelişmelerini değerlendirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER