banner198

Kiraz yemeğe geldiler!

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, bugün Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaşın misafiriydi.

Kiraz yemeğe geldiler!
banner145

Eski içişleri Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, bugün Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş'ın misafiriydi.

Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş’ın daveti üzerine başta İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Urfa Milletvekili Ramazan Baş, Çankırı Milletvekili Dr. Nurettin Akman ile birlikte Eldivan ilçesine geldiler.

Türk politikasının ağır topları başkentin siyasi atmosferiden bunalmış olmalılar ki  yaz aylarında sayfiye olarak da gidilen Eldivan ilçesini soluklanmak için tercih etmişlerdi.Günün yorgunluğunu Başkan Kantaş'ın kiraz bahçesinde meşhur Eldivan kirazlarından tadarak atan Aksu ve beraberindekilere  Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ve çiçeği burnunda İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu da eşlik etti.

Güzel bir günün ardından ilçeden ayrılan misafirler yanlarında kendilerine hediye edilen Eldivan kirazını götürmeyi de ihmal etmediler.

AK Parti kulislerini hareketlendiren ziyaret
Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu’nun Eldivan’a kiraz yemeye geleceği haberini bir gün önceden öğrenen haber servisimiz, özel ziyaretin aslında bir bahane olduğunu, yaklaşan AK Parti İl kongresi öncesi Çankırı teşkilatındaki dağınıklığı toparlamak ve tek aday etrafında kongreyi gerçekleştirmeye zemin hazırlamak olduğunu düşünmekteydi.

Resmi olmayan günübirlik ziyaretten haberdar olan teşkilat mensupları ve kamuoyunda isimleri geçen başkan adayları da her an görüşmeye çağırılabiliriz beklentisiyle adeta teyakkuza geçmişti.  Ancak günü birlik bu ziyarette kamuoyunda ismi geçen isimlerle beklenen görüşmeler yapılmadı. Abdulkadir Aksu Eldivan’dan Çankırı’ya uğramadan ayrıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER